Out There We Are One

cinta datang dan pergi

tetiba lak datang idea mencurah². mlm2 mcm nie mmg idea senang dtg. so...tanpa mbuang masa, aku terus aje taip ape yg tlintas selagi otak aku masih mampu berfikir. hehehehe... kena lak aku mmg boring tahap mentadak gaung gunung semambu...konpem la aku layan jiwang karat seketika. tp ms aku buat nie...sideh sehhhh...x tau la nape. tp aku nak gelak gak. hahahahahhaa :D sekian, tima kacih :P


cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...

mengharap sesuatu yang pasti...
satu cinta yang sejati lagi abadi...

cinta datang dan pergi...

aku masih setia di sini...
tercari-cari di mana silapku ini...
dalam mcari phubungan cinta hakiki...


cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...
melihat dia berlalu pergi...
bersama pilihan hati...

cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...
mencari cinta sejati...
demi kehidupan selepas ini...

cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...

adakah masih ada untuk diri ini...
secebis cinta untuk dsemat dihati...

cinta datang dan pergi...

aku masih setia di sini...
tertanya-tanya pada diri sendiri...

kenapa tiada cinta untuk diri ini...

cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...
menangis mengenang nasib diri...
hanya senyuman sebagai ganti...

cinta datang dan pergi...

aku masih setia di sini...
melihat pasangan berkasih...

sedangkan aku masih sendiri...

cinta datang dan pergi...

aku masih setia di sini...
merenung jauh di sudut hati...
menyingkap kembali sinar memori...

cinta datang dan pergi...

aku masih setia di sini...
perlukah aku terus menanti...

agar terisi kekosongan di hati...


cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...
sampai bila aku perlu begini...

melihat cinta bersilih pergi...

cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...
aku tidak mahu bersedih lagi...

biar pun cinta tidak ku miliki...

cinta datang dan pergi...
aku masih setia di sini...

sekadar menatap potret wajah kesayanganku ini...
agar bisa tersenyum hati ini...

6 comments:

  1. sgt karat =))

    mane k0 ciplak nih is..

    k0hkh0k0h

    ReplyDelete
  2. aku x ciplak tau :-w original version tu :P

    ReplyDelete
  3. wahhh...tahnniahlaa ekk ade bakat nih uwekk :P...

    ReplyDelete
  4. tima kacih. ko br tau ke? hihihihi....tp aku suka ayat kat perenggan terakhir tu. hehehehe :P

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com