Out There We Are One

hepi bday aimin yg ke 2 thn

23 Mei 2006, Hospital Tuanku Jaafar, Seremban, Negeri Sembilan - lahirnya seorang bayi comel (ye ke? hehehhee :P) dgn berat lebih kureng 4.2 kg! mangai!!! anak org ke anak giant nie? hahahahaha.... tu la, time mengandung melantak x ingat, skali kuar...tuuuuuuuu dia skit punya besar smpi nurse pun berebut nak dukung. A'bdul Muhaimin diberi nama :D tp aimin x kesah (iklan astro jap....). so...2 thn dah pun blalu, dl ms bayi mmg geram sbb comel bangat. bl dah beso nie geram gak tp sbb tlalu nakal yg amat sangat. SANGAT nakal. hehehehehehe....

tgk la aksi aimin kat atas nie...SANGAT suka jelir lidah. uwekkkk :P tp aimin nie mmg giler posing. asal nampak kamera aje...mula la buat mcm2 style (mcm aku daaaaa.....) hahahaha :D. walaupun aimin nie nakal, tp aku ttp syg kat dia coz dia la satu² anak buah aku yg ada. nak tunggu aku ada anak sendiri...ntah bl la aku pun x tau. still mcari...mcari...dan terus mcari. mcm poyos aje. ahak :)) hahahahhaa :P tunggu la dlm setahun dua nie, kalo ade...ade la. kalo x de...buat aje mcm ade. hihihihi :D yg penting idup mesti diteruskan \m/


sempena bday dia yg ke 2 thn, aku belikan dia jersi bola sepak pasukan malaysia a.k.a Harimau Malaya dengan ucapan, "Jangan Makan Rasuah". hahahahaha :)) sabo aje la aku nie. aku x tau la aimin nie minat bola ke x, tp kalo aku blk kg, mesti dia nak main bola ngan aku even dia tendang pun....kadang2 x kena bola. hehehehe...kadang2 aku rembat bola kat dia smpi tduduk. hahahahaha...jahatnye aku :)) yg penting aku x sabo nak blk johor...nak keje kat tmpt kelahiran aku sendiri. buleh la aku jumpa aimin sll. windu siot... ye la, aku sorang2 aje kat sini. huhuhuhu...sideh la pulak.

cak! hahahaha....gambar kat atas nie ms aku blk kg br2 nie. saje tayang laptop br kat aimin kasi jeles skit (mcm paham aje ape tu laptop...). sama2 jakun lak tu tgk webcam. tu yg jd mcm tu. hehehehe...serupa tp x sama. yg penting senyum sokmo :D akan aku pastikan aimin senyum sokmo :D aku x mo dia sideh2 ngan situasi dia skrg nie. dia pun masih kecil & x paham ape yg blaku dpersekitarannye. smoga Allah s.w.t melindungi & memelihara aimin dr segala anasir2 yg x spatutnya. aimin....pak long cyg aimin. SANGAT cyg....mmmmmuuuahhhhhh :* >:D<>

4 comments:

  1. Hepi besday gak kat aimin >:D<
    Sem0ga cpt pndai ckp k0hkh0h.
    Len kali klau nk buli pak long..eh bet0l ke dia panggil k0 pak l0ng =))..ajak kakak sekali okee =))

    perasan kakak =))...k0hkh0kh..

    ReplyDelete
  2. nak ajak ko ek? buleh aje sha...tp ko kena jd 'mak long' dia la. hihihihihi....

    ReplyDelete
  3. mane ley jdik mak l0ng..aku kakak dia l0rr uhuk :P

    aku mak uda ler :P =)) uwekkk

    bebel ape jer ngan k0 nih

    ReplyDelete
  4. sha ~ akak??? baik jd makcik terus. hahahahha :)) =))

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com