Out There We Are One

jutawan network?

tengah aku syok wat keje, tetiba lak member aku panggil masuk bilik meeting sblh. aku yg x tau citer nie pun follow aje ler. skali ade taklimat MLM drpd Jutawan Network! hampeh tul member aku tu. baru sepatah dua penceramah tu berucap, aku dah bosan tahap kambeng! aku pun bsms ngan member belakang aku, "BOSAN! TAK MINAT!" hahahhaha...dia pun bantai gelak. lps 15 minit, aku tgk makin rancak lak mamat tu berucap even spatah haram aku x paham. masuk telinga kiri, kuar telinga kanan. nasib baik x de telinga depan & telinga belakang. kalo x sume arah kuar masuk. huh! kebosanan dah mcapai tahap kemuncak! aku dpt idea! memandangkan aku ada 2 hp, so...aku pun wat panggilan ke no aku yg lg satu! tetiba sedang kusyuk mendengar ceramah (konon2 la...) aku dikejutkan dgn deringan hp (lagu nasyid...hihihihi), tkezut aku seketika lantas aku mjawab panggilan tu & ckp sorang2 smbl kuar terus dr blk meeting tu (konon2 privacy ler...hahahaha) dan x masuk2 blk. hahahaha....lantak korang la. aku byk keje nak buat. x de ms nak nak dgr taklimat merepek nie. citer smpi bjuta2 hinggit. aku kerani la wei....agak2 la nak cr target tu! mengong! so....aku pun samb keje smbl makan kuih keria yg dbeli oleh pegawai aku. hihihihihi.....sekian, tima kacih :P

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com