Out There We Are One

mak... (update 22.05.2008)

21.05.2008

sedang aku asyik bchatting ngan sha, tetiba adik aku ym aku. mak aku masuk wad pg td :( sok pg mak aku kena wat operation. mata dia kena operate. memandangkan ongkos yg mahal, operate sblh mata aje dl. lg sblh tu lain kali kot. nasib baik mak aku ada 2 mata. hihihihi...sabo aje ler. sideh2 mcm nie pun nak wat lawak. ari nie mak aku wat rawatan dialisis kat hospital pakar. buah pinggang kena kasi cuci skit...baik punya cuci. huhuhuhu....tp operation tu wat kat hospital batu pahat aje. harap2 mak aku ok aje & sumenya bjln dgn lancar....i'allah...amin :D

22.05.2008

ms lunch td, aku kol ayah aku btanyakan keadaan mak aku. mak aku selamat mjalani operation, tp kena tahan wad. so...sok br leh kuar wad lepas mak aku wat dialisis...cuci buat pinggang :(. ayah aku ckp nak wat kenduri hjg bln dpn sempena umah br yg aku beli tu. slain tu, adik aku yg bongsu dpt samb blaja peringkat degree. nasib baik adik aku yg no 2 dah keje kat johor. buleh gak tgk2kan mak aku tu. aku maybe thn dpn kot blk johor. dah lm sgt aku dok negeri org nie. hampir 10 thn aku tinggalkan famili since aku abis spm. so...aku rs dah tiba msnya utk aku bkhidmat utk negeri kelahiran aku yg tcinta nie....JOHORean WORLD! hihihihi....

2 comments:

  1. ayh aku operate pagi td :|
    operate mata gak :|
    3 taon yg lepas po operate mata :|
    dlm mase 3 taon tu ntah bape kali kene laser mata tu.... :-<
    seb baek ayh aku keje gomen :D
    kurang cket bayaran tu :d
    kalo x.....mau riban2 :-ss

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com