Out There We Are One

sepupu aku kahwin daaa...

31 Mei 2008 - Hari Tanpa Tembakau Sedunia

ops! silap lak....hari nie adalah hari bersejarah coz sepupu rapat aku kahwin. nama dia Ainol Fasya Bin Hasbullah. aku panggil dia ainol & dia panggil aku iswan. tp korang buleh panggil aku 'is'. hahahaha....sabo aje la aku. dia muda setahun dr aku & aku still x kawen lg. huhuhu.... bikin panas aje la diorang nie. adik aku yg no.3 tu pun ade ura2 nak kawen thn dpn. adoiiiii....btambah2 panas la aku dibuatnye.
ari nie diorang sanding kat pahang, umah bini dia. cuma adik aku sorang aje wakil yg pergi sana. nama bini sepupu aku tu moon. moon? mcm bulan aje. hehehehe....nama penuh dia? aku pun x pasti....munirah kot.
minggu dpn br aku blk umah pak ngah & mak ngah aku kat muar, tgk sepupu aku sanding lak. minggu nie aku dok opis aje la...buat keje...keje...keje.... ari nie aku x chatting coz x de sape nak chatting ngan aku. so...aku wat keje aje la. sambil2 tu aku update la blog nie. hihihihi...
sepupu aku nie kira paling rapat skali ngan aku coz mmg rapat la. pendek kata tiada rahsia antara kita. ceeeeeeeeeeeeewah. hahaha....pjlanan hidup kite org pun lebih kureng sm aje. time dia ade aweq, aku ade aweq. time dia kena reject, aku pun kene reject. pendek kata kisah cinta aku ngan dia 99% sama. yg lg 1% tu....sbb dia kawen la. aku gak yg x kawen2. tu yg ending x best tu. x leh jd nie....nak x nak aku kena cr isteri gak nie. famili aku dah mula mbebel nak menantu...nak cucu. adoi.....nie yg x best jd anak sulung nie.
ngeeeeeee :D

gambar atas nie adalah ms sepupu aku bsanding td. adik aku br aje mms aku gambar nie & terus aku upload dlm blog. hihihii....selamat sudah sepupu aku. btw, tahniah la beb kerana seru dah smpi. doakan aku ikut jejak langkah ko la ek. sepupu aku nie x silap aku akan mula bkerja kat johor bln dpn. si moon nie lak keje kat melaka. aku pun x tau sm ada diorang nak dok melaka ke dok johor. yg penting jgn dok umah aku. hahahaha.....memandangkan ko dah keje kat johor...hati aku nie pun mula meronta2 nak keje kat johor. huhuhuhuu....nak balik johor!!!!! 3 bln lg genap 2 thn aku keje kat company aku skrg nie. so...aku rs dah tiba ms utk aku berambus dr sini. hihihihi....kalo x hjg thn nie, i'allah awal thn dpn aku akan mjadi warga johor sepenuhnya. yeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaa..... yg penting misi aku untuk mcari isteri akan bmula. jeng jeng jeng :D hahahaha....

15 comments:

  1. owhh nihla kazen k0 yg nk kawen mggu ih kat kg k0 ekk..tuh k0 x leh g t0n0ment kan?hehhee
    slmt pengantin baru lah..

    arap k0 p0n cpt jumpe j0doh k ;)

    ReplyDelete
  2. aku tunggu ko kawen dl. kalo x konpem aku ngorat ko abis2an hingga ke akar umbi. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. K0 tunggu aku ekk?k0 lah kawen dlu sbb k0 tua dr haku muahhaha...

    ng0rat habis²an :O k0 nihla biar bet0l.Sepak baru tahu :P..aku dah ade laki cane nk kawen ngan k0 :(

    ReplyDelete
  4. aku lmbt kawen x pe. bak kata omputih, life begin at 40. tp kalo ppuan lmbt kawen nanti kena monopos. hihihi...

    ko nie...asal aku nak ngorat aje ko nak sepak. asal ko nak sepak aje aku nak ngorat :P ingat ko sorang aje ade laki. aku pun ade laki. 5 org tau...ayah aku, adik2 aku & aimin. ngeeeeeeeeeeeeeh :D

    ReplyDelete
  5. k0 nihla..aku tam0 ah sampai m0n0p0s l0m kawen :( huwaaa...jauhkanlah..

    l0yar buruk plak mamat nih!!

    ReplyDelete
  6. so...kawen la cepat. suruh laki ko masuk minang. aku ajak kawen ko x nak :P hehehhee...

    ReplyDelete
  7. ade plak aku yg suh..malu lah aku nih..jatuhla standard aku nih cewahhh k0hkh0kh....

    ReplyDelete
  8. lor...ade standard rupanye. br aku tau. ade cop sirim ke? dpt ISO x? hahahha....sabo aje la aku nie

    ReplyDelete
  9. sab0 jerkla haku...x aperla..suke hatila nk ckp ape..k0 nih mmg taw..mls ah layan k0.

    ReplyDelete
  10. ngan aku aje mesti malas :(

    ReplyDelete
  11. lahai maj0k plak...Eeeee lelaki maj0k x sesuai ahh huhuuuu uwekk :P

    ReplyDelete
  12. mn ade aku maj0k :P x baik fitnah tau :D

    ReplyDelete
  13. abes lar memaseng :-"
    aper ni paklong ngorat kak wisah :D
    g ah carik maklong laen :-w
    kak wisah lak dier carik [-(

    ReplyDelete
  14. feera ~ bobok aje makcik feera nie :-w

    ReplyDelete
  15. pak long :-w aper bobok2 :-w debik kang b-(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com