Out There We Are One

TQVM sha >:D<

khokhokho...trademark wisha. hahaha....tqvm wisha coz kena paksa ajar aku buat menatang blog nie. hihihihi :P btw, sehingga saat nie aku mmg x paham ape yg wisha ajar. hahahaha...jgn mare wisha, pelan2 kayuh tau :D maklum la..ajar jarak jauh. dah mcm pengajian jarak jauh la pulak JB - Shah Alam :D.
skrg hujan lebat sehhhhhhhh....aku br plan nak blk awal coz kepala hotak aku dah pening tahap kambeng. kul 8 mlm nie, tepat 24 jam aku x tido. hahaha...mmg gilak aku nie. tgh mlm td layan wayang smpi kul 2 pagi. pastu lepak kedai mamak smpi kul 7 pg. blk umah..mandi...terus g keje. skrg kepala sudah pusing...sape suruh cr penyakit. hehehhe...
nasib baik ade sorang minah nie sudi layan karenah aku stiap hari. hihihihi....cayang bangat sama ko. hahahaha....
td opis aku buat kutipan sumbangan IKHLAS bg karnival sukan. dah nama pun IKHLAS, so...aku pun IKHLAS ler sumbang singgit. hehehhe...skali kena paksa sumbang lima hinggit! lps nie tukar aje tajuk tu, "SUMBANGAN PAKSA". uwekkk....(tiru trademark wisha gak...kihkihkih...)
seminggu aku cuti blk johor nie...blur aku nak wat keje. penat angkut barang pindah umah pun x ilang lg.
hjg minggu nie lak aku p gunung ledang. dah ler aku x prepare ape2. konpem aku main petik aje bw barang2 nanti.
ok la...aku x tau nak bebel ape lg. aku nak samb ym ngan minah sorang nie. khokhokho :)) =))

2 comments:

  1. AKu dah ckp..aku x reti ajar :))..
    aku p0n bljr sendirik taw :>..

    Cket2 tuh b0leh lah kh0kh0kh0..

    ReplyDelete
  2. x pe wisha :D pelan2 kayuh :P

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com