Out There We Are One

balik kampung daa...

06.06.08
tiket aku kul 11 mlm. punya la cepat tiket abis. aku br plan nak amik cuti separuh hari. sabo aje la. so, dlm kul 6 ptg aku terus blk umah...packing ape2 yg patut. lps maghrib aku dtg opis blk coz nak parking kat basement. aku suruh budak opis anta aku kat komuter shah alam. mlm tu komuter lmbt smpi. dlm kul 8 br nak gerak ke kl. tp laju la pulak komuter tu bgerak. x smpi sejam dah smpi. so....aku jln2 kat sogo jap. kebtulan ade sale...so, sambar aje la mn yg sempat. memandangkan aku tgh ekonomoney, barang yg aku rembat pun yg ekonomoney la gak. muahahahaha....sblm blk, aku g foodcourt jap. lapor giler seh...makan yee mee sizling aje la. tp kelam kabut la coz sogo dah nak tutup. dah ler panas giler...melantak x ingat. nasib baik x melecur anak tekak aku. hihihihi...
kul 10 aku gerak ke lrt....menuju ke puduraya. dlm 5 minit aje dah smpi. ade lebih kureng sejam lg sblm bas ke kluang smpi. tunggu punya la tunggu punya la tunggu...skali bas lewat sejam. sabo aje ler. dah ler penuh sesak org kat puduraya. mcm2 bau pun ada. hihihihi....2 jam aku bdiri melilau kat puduraya tu. nasib baik kaki aku kuat. nak kena prektis dr skrg coz thn dpn member opis ajak g gunung kinabalu. muahahaha....
dlm kul 12am bas pun smpi. dah ler skrg musim bas masuk gaung. kecut aku mlm tu. x pernah aku blk kg mlm2. tgh mlm lak tu. sabo aje ler. sblm bas gerak aku sms dia jap, pastu br leh tido. hiihihihi. tp lebih kureng kul 1:30 ade call...sapo lak yg call aku pg2 buta nie. skali dia kol minta topup. muahahaha...x jd marah aku. tp stok lak abis...bikin panas aje. x lama tu singgah petronas, terus aku blari beli topup 10 hinggit. muahahhaa...lps berbalas sms...aku pun samb tido.

tido seketika kat bus stand kluang @ 4am

smpi umah aku terus terjah aimin & nie la keadaan aimin ms aku jumpa dia :O astaga!

07.06.08

lebih kureng kul 4 pg...smpi la aku kat kluang. aku terus sms dia. muahahahaha...kejap aje sbb dia mo tido...penat sudah. yg penting tmpt tu sunyi sepi...x de org, x de bas, x de teksi. huhuhuu....seramnye. tp skit pun x takut. muahahaha....smbl2 tu baca majalah pc yg aku beli kat puduraya. nasib baik ade lampu. dlm kul 5 aku tlelap jap beralaskan beg. tetiba...jeng jeng jeng...aku dgr tapak kaki org. suspennye....aku skodeng jap. rupa²nya...mmg org pun. muahahhaa...lps tu dtg la teksi & bas. br la meriah skit. bas ke umah aku dlm kul 6 pg. dlm kul 7 pg br aku smpi umah aku. sume tgh lena tido. masuk aje umah, terus aku cr sasaran. sape lg kalo bukan aimin. hihihihii...skali aku tgk aimin dah terbaring tepi katil. ganas sungguh ibu dia. muahahahaha....aku pun dukung aimin & bw ke ruang tamu....tido sama2. hihihihihi....

makan nasi minyak bsama mak & adik2 aku.
ayah aku layan tetamu...

aimin majok x mo makan. ntah ape kena budak sorang nie...

dlm kul 9 pg....kiter org gerak ke kampung kat muo. dlm kul 11 pg kiter org smpi....terus melantak. pengantin pun x smpi lg. muahahahha....dlm kul 2 br cousin aku smpi ngan tema kebiruan. majlis diorang mmg sempoi giler. ok la tu....sederhana kan amalan yg mulia. ayah aku leh sound aku, "along, ko x rasa ape² ke tgk ainol kawen?". aku pun slamba aje jwb, "ntah la ayah, x de feel pun". muahahaha....tp dlm hati tuhan aje yg tahu. pastu mak aku leh lak promote aku kat sedara mara. siap minta diorang tlg crkan calon utk aku. peh! maluuuuuuuuuu seh....nasib baik kulit muka aku tebal. so, wat x tau malu aje la. hehehehhe...ari tu aku mkn 2-3 kali nasi minyak. bkn umah org lain pun...umah cousin aku gak. so, bedal aje la. pastu sesi bgambar ngan pengantin. dlm kul 5 tlg kemas tmpt mkn & lipat sume kerusi meja coz org yg diupah buat keje tu sume dah cabut lari awal2. hampeh sungguh....:-w lps kemas, kiter org terus cabut blk kluang & smpi dlm kul 7.lps isyak....aku & adik2 aku kuar g kluang, main bowling. muahahahhaa....dah ler kempunan nak masuk tournament, main bowling ngan adik2 aku pun OK gak. aimin pun main gak. muahahahhaa...kiter org main 2 game aje coz jari dah sakit. maklum ler...dah lm x main. kul 12 kiter org pun blk. aku mcm biasa, tlelap sblm bgerak. hahaha...

aimin wat hal lg...kat shopping complex lak tu.
dah ler ramai org. sabo aje la...mogok la tu sbb x dpt dukung


video aku ajar aimin main bowling kat kluang parade

08.06.08
lps layan melodi, aku pun terus bsiap nak blk shah alam.time tu la adik2 aku sibuk nak bluetooth lagu kat hp aku. skali kantoi gambar aweq kat hp. muahahaha...sabo aje la diorang nie. tiket kul 3 ptg lak tu. jgn x sempat sudah ler. kul 2:45 ptg aku smpi kluang. ari tu jln jem giler. maklum la...skolah dah abis cuti. kul 8 mlm br smpi kl. sabo aje la. smpi aje pudu, aku terus ke kl sentral. dr kl sentral aku terus cr bas ke shah alam. bape byk transport daaa....penat sehhhh. aku sms dia...tgh melantak sate kajang katanya. meleleh air liur aku seketika. muahahha....dia lak bantai gelak pasal gambar aweq kat hp aku. ngeeee :D kul 10 aku smpi shah alam, terus cr kedai makan. perut aku dah bpoco². muahahhahaa....mcm biasa aku order nasi goreng cina+telor mata+air suam. muahahahhaa...
blk umah...layan prison break. aku pun tetiba buang tebiat cukur kepala aku ala² "prison break"! muahahahaha....ringan skit kepala hotak aku nie :P

lps tgk prison break terus aku cukur kepala hotak aku :D
prison break maniac!


09.06.2008
tgh syok aku layan citer tamil, tetiba aku dpt sms dr dia dlm kul 2 pg. dah smpi katanya....alhamdulillah. aku pun samb lyn citer tamil....pastu tido! muahahahahaha...:D

2 comments:

  1. behnyer kawen 8->
    behnyer balik kg 8->
    nak balik kampung nak kawen lar 8-> :x

    ReplyDelete
  2. feera ~ g kawen cepat. bobok aje :-"

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com