Out There We Are One

demam la pulak...

demam la pulak! huhuhuu...nie bjangkit dr member blkg aku la nie. dah ler skrg musim demam. cuaca pun x menentu. asyik hujan aje. pg td pun rs mcm mls nak mandi coz sejuk giler mcm kolam puteri. hihihi...
dr smlm badan aku dah seram sejuk. asyik batuk & selsema aje. opis aku lak dah tahap paras beku. pakai jaket tebal pun x lut. aku nie lak liat mkn ubat coz x suka! x suka! x suka! mcm iklan cat la pulak :D tp dsbbkan bisnes cendol aku smakin maju, aku telan gak pil kaler jambu yg member aku bg. member aku ckp sebiji pun cukup coz pil tu kuat kesannye. akibatnye...aku ngantok giler sehhhhhh....dlm kengantokan yg melanda diri...aku dah x de mood nak wat keje. cuma mood aku lebih kpd chatting. hahahaha..walaupun aku ngantok tahap kambeng....perut aku ttp lapor tahap cipan. lps makan wafer...aku bedal bubur kacang...lps tu cucur badak...lps tu rendang daging. lps tu...kasi kuar sume blk. hahahhaha....sabo aje la aku.
smlm aku blk keje dlm kul 9 sbb tunggu member aku repair kete dia yg br menyodok storm! tp aku blk dl coz diorang lm lg nak repair kete tu. kat luar tu still hujan lg. tp dsbbkan aku dah x tahan sgt...aku redah aje. so...lencun la aku bl smpi umah. dah ler dmm...kena lak hujan. sabo aje la... mlm tu aku tido awal skit sbb kepala aku dah kondem. tp sempat gak bgn tgh mlm sent sms...tu pun lewat skit. pastu samb tido smpi la pg td yg beku giler sehhhhh even aku dah tutup kipas. tu yg sempat tertido kat bilik air....konon2 nak tunggu air pancut tu x sejuk la. hahahhaa....last2 mandi gak ngan air pancut yg sejuk smpi mgigil aku dbuatnye....
ari nie ade budak uitm nak wat research pasal sistem yg unit aku guna utk pjawatan. sbulan dia kat sini. tp member aku yg incharge coz member aku byk guna sistem. aku guna sistem cikai nie aje. tp aku interframe la kejap2. maklum la, aku kan senior kat situ. yg penting...anak dara matron cun sehhhhhhhh....dah mcm omputih lak. tp aku ttp nak blk johor...bosan! bosan! bosan! dah ler minyak bakal naik rm4 seliter! konpem aku pakai motor aje nie. x pun naik basikal ke opis. huhuhuhu....:P

7 comments:

  1. banyak nooo tapi nyer 8-}

    pil pink :O panadol kaler pink :O mcm penah dgr jerk panadol kaler pink :-ss =))=))

    ReplyDelete
  2. feera :-w bobok aje la :P

    ReplyDelete
  3. aku paling pantang 0rg susah mkn ubat!mcm budak kecik jerk..!

    arap k0 cpt sembuhla yerr

    ReplyDelete
  4. sha ~ aku paling pantang org ghaib tetiba! mcm entiti jerk...!

    ReplyDelete
  5. aku p0n tak suke jugak! muahaaaa

    ReplyDelete
  6. :-w x suka tp sll buat ngan aku. SANGAT geram ngan ko nie :-w

    ReplyDelete
  7. muahahahhaa....


    xabes2 bobok b-(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com