Out There We Are One

luahan aku buat si dia...


dah ler aku panas ati pasal harga minyak petrol melambung tinggi. tetiba lak td member blkg aku tegur & tanya aku, btul ke dia nie bcouple ngan dia nie? aku nie tpinga² la seketika...sape lak yg couple ngan sape. pastu member aku tu tunjukkan gambar dlm fs. bodoh! bangang! samdol! bahalol! tolol! bengang tul aku! dah bape kali aku sound...ko nak bcinta ke nak ape ke ko punya pasal la. tp x yah la nak tunjuk gambar korang yg mesra alam kat public! aku pun x tau ko nie dr spesis mn punya ppuan...langsung x de hati & perasaan. reject aku tu satu hal...tu aku leh terima. tp reject sbb nak bcouple ngan member baik aku yg satu opis tu...btul2 bikin aku panas! pastu sblm nie siap upload pic & sent kat email nak bg aku tgk lg! siap ada lagu latar tu! bengong tul! aku pun terus kol dia on the spot, dia ckp lupa nak privatekan pic tu. sok dia janji nak privatekan. pastu aku tanya kat mn nie? dia ckp otw ke shah alam nak jumpa abang tersayang! abang tersayang??? abang tersayang tu member baik aku la tu! patut la td member aku tu blk awal. rupa²nya nak g dating! agak2 la wei....pk la perasaan org lain bl bcakap tu. 

blaja tinggi2 tp otak bkn letak kat lutut, tp letak kat bontot! kot ye pun bcinta sakan ngan member baik aku tu, cover2 la skit. x yah la kecoh² kat aku. korang x yah la risau, aku tetap doakan korang bahagia even korang buat aku mcm nie! bg aku psahabatan lg penting dr pcintaan! aku x sanggup hilang sahabat tp aku x rugi hilang ppuan mcm ko yg x pernah hargai segala ape yg aku dah buat! langsung x pk ape perasaan aku bl ko couple ngan member baik aku sendiri lps aku ko reject! aku dah nak lupa nie sume, tp hari nie ko dah buat aku soooooooooo moooooody! aku skrg dah hepi...aku nak hepi...aku x nak sideh lg. ko paham x!!! kalo ko x paham, aku ckp jawa aje. x pun aku ckp bugis. tp bl aku ckp jawa & bugis...konpem smpi pencen ko x kan paham sbb aku sendiri pun x paham org cakap jawa & bugis! hahahahha....hidup mesti diteruskan. yg penting senyum sokmo :D

14 comments:

  1. pertama sekali k0 cuba hapuskan perasaan syg k0 pd dia.Mmg sukar tp k0 kena buat.Lepas nih i'allah walau ape p0n yg dia buat atau dia ckp k0 tak akn rasa sakit hati.

    kedua~ klau perasaan syg k0 tuh susah dihapuskan..k0 cuba c00l n belagak mcm k0 langsung dah x de ape2 perasaan kat dia.BUkan nk musuh tp ko kena bijak.INi siap Col & tanye lagi KAT MANE...huhuu x ke itu sengaja menyakitkn hati k0.Ape jerkla..

    kenape k0 sakit hati??sbb k0 jeles.
    Kenape k0 jeles??sbb k0 masih sygkn dia.

    s0 renung²kan & selamat beramah :D

    ReplyDelete
  2. hahaha....sayang pun x, benci pun x. aku dah lost kontek, tp tetiba dia sent pic kat email aku tu yg bikin panas. bkn sbb syg tau...x kuasa nyah! hihihi.... tu yg aku kol...kasi tazkirah skit. hehehhee....lantak ler...janji aku ada aimin :P

    ReplyDelete
  3. tingat kesah aku ngan ex aku.... :D
    tp dier x send pon pic dier kat emel aku mcm minah tu wat :))
    minah tu saje ah tu nk sakitkan ati paklong aimin nih [-( ader sedikit kehampehan d ctu :-w


    aku skrg da jadi mmbr yg agak rapat ngan ex aku....sbb aku da buang jauh2 prasaan sayang tu kat dier...muahahaha.....dier salu jerk cite kesah aweks dier kat aku :-" aku siap bg nasehat lagi =))


    rase lebih slesa nk kutuk dier bile da putus nih :p sblom ni segan nak kutuk =)) =))

    ReplyDelete
  4. Ala ptutnye k0 wat dek jerk!walau hakikat hati sgt panasssssssss!

    tak yahla gelabah nk c0l ter0s..nmpk sgt yg dia berjaya sakitkan hati k0 kan fira kan =))

    ReplyDelete
  5. feera ~ aku x kutuk dia sbb member dia satu opis aku. member aku tu pun smpi skrg x tau yg aku dah tau pasal dia potong Q. lg pun aku mmg x nak dia tau coz nak jg hati & perasaan dia. aku x nak dia serba salah sbb take over ppuan tu dr aku. aku dah biasa kene reject, cuma x biasa dpermainkan mcm ppuan tu buat. aku fire kang br tau. hahahhaha :D

    ReplyDelete
  6. sha ~ :-w SANGAT geram aku ngan sha nie :-w

    ReplyDelete
  7. is~k0 k0mpem ke p0mpuan tuh x betahu kwn ko tuh??Dgn pangai p0mpuan nih canih..k0mpemla dia betahu kisah silam ko dedulu k0hkh0kh..

    ntah2 dia wat citer....wal hal sebaliknyeeee ngeh ngeh..s0 better k0 c00l jer.
    Astagfirullhalazimm..x baek syak wasangka..TARIK BALIK ler..
    aku saje nk sakitkn hati k0 lagi.. aku suke muahahhaa

    ReplyDelete
  8. baeknyer paklong ku ini 8-> eh silap :"> baeknyer paklong aimin nih 8-> alaaa...kutuk jer lar paklong >:) biar dier rase cket [-( ingt dier tu cun sgt ker :-w

    :O pak long yg encem pon da banyak kali kene rejek ker :O shiannyer :-ss



    kak wisah....btol tu l-) nmpk sgt dier da bejaya sakitkan ati paklong =)) pompuan tu mmg sengaje nk sakitkan ati ko lar tu pak long [-( baek ko ati2 :-w

    ReplyDelete
  9. sha ~ konpem! sbb aku yg larang dia bgtau kat member aku tu. aku nie pentingkan psahabatan. aku x nak pasal ppuan tu, aku ngan member aku tu dah ngam lg. lantak la diorang nak bcinta ke nak kahwin ke nak buat anak ke...aku dah x amik port. walaupun ko sakitkan hati aku, aku tetap sayang kat ko sha. muaahahahahahaha :)) =))

    ReplyDelete
  10. bagos....bagos.... =D>



    aku sayang aimin <:-p kem salam kat aimin yer <:-p

    ReplyDelete
  11. feera ~ aimin ckp bobok :P

    ReplyDelete
  12. mak aii tak sangka aku mulot isone dodol ini sgt panas :-SS

    ala isone dodol ko wat dulik sama pompuan itu..

    tak yah ko nak panas2...

    ko doakn jek dia happy selalu..

    moga allah swt double kan kebahagian ko lebih dr ex ko tuh..

    aku percaya ko akan dapat yg terbaik dari dia..

    dan akan sayang ko lebih dari ko sayang dia..khekeheke...

    ReplyDelete
  13. ayang ~ aku panas time org main2kan perasaan aku aje. slain dr tu...aku cool aje. hihihii...ko jgn riso la, aku nie bkn jenis pdendam. aku sentiasa doakan kebahagiaan dia. aku x pernah pk pasal diri aku. bl org lain hepi, aku pun dah buleh hepi. aku dah lm maafkan dia ms dia buat pengakuan berani mati pasal dia bcouple ngan member baik opis aku lps dia reject aku tu. nie la dnamakan kehidupan. ada ms kita di atas, ada ms kita dibawah. hidup nie mcm roller coaster, kalo berada di landasan yg betul, i'allah kite akan selamat. kalo tkeluar landasan...konpem masuk paper roller coaster tcabut. hahahaha :D

    ReplyDelete
  14. slamat siang pak long <:-p =))=))=))

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com