Out There We Are One

sayang... sayang...

waahhh....kul 2 sudah :O nape mata aku x mo lelap loorrr....:D sejak pasang streamyx nie...SANGAT liat mo tido. muahahaha...:D smbl btenet, aku layan muvi kat tv. citer ape ntah...cite omputih 'The Truth About Charles' :O layan aje la.....tu pun mo abis sudah citer. pastu layan lagu jap...sayang sayang nyanyian aliff aziz..alahai budak s'pore yg x cukup umur tu...yg ada gigi kapak tu. muhahahaha....aku x bape suka lagu nie, tp suka lirik dia coz so simple but meaningfull even ayat dia mcm budak2 tadika. ngeeeeeh :D ada ape dgn lirik dia :O ntah la....yg penting lirik nie x de kaitan ngan aku :-" ye ke? buleh caya ke? hihihihihi....perasan sudah aku :"> muahahahaha...:D ok la..aku ngantok sbnrnye. so aku mo tido. muvi pun dah abis. sok mo basuh baju & seangkatan dgnnya. sok mo g mana ek:-? kan best kalo sok opis buka 8-> boring seh duk umah. sudah..sudah..sudah...aku mo tido I-) adios amigos :-h layan......zZzZzZz

Masaku teringat akan dirimu
Ada sesuatu begitu mengganggu
Diam-diam aku menyukaimu
Bermimpi bila kau jadi milikku
*
Jauh di dasar hatiku
Inginku ku teriak
Aku cinta kamu!
**
Sayang... sayang... sayang...
Kamu dah berpunya
Tertutup sudah bagiku kesempatan

Dan bukan gayaku
Rebut pacar orang
Meski hati tulus
Cerita berakhir tak senang

Aku tahu akan sulit bagiku
Mencari-cari pengganti dirimu
Tapi bagi lelaki macam aku
Tak mau berakhir kerna begitu

ulang*

Tak mungkin, tak mungkin
Aku menyerah hanya kerna tak dapatkan kamu
Meski jauh di dasar hatiku
Ingin ku teriak
Aku cinta kamu!

ulang**

11 comments:

  1. :-" mcm tau je lagu ni tuju kat sapa :-" merata ceruk gambar si-dia ek... alalalala...

    ReplyDelete
  2. :-w ko nie kalo x menyampok org tua bsembang x leh ke?

    ReplyDelete
  3. alamak.. aku lupa lak aku ni muda lagi... :))

    ReplyDelete
  4. xnak... dia degil.. ari2 aku paksa dia update blog.. tapi bolayan gak :((


    bek aku komen kat page ko yg xbest ni.. best gak jadinya kuar muka aku kat sini :))

    ReplyDelete
  5. ape jerk k0wg dua bebel b-(

    ReplyDelete
  6. sha :x aku x bebel...si specky 4 mata nie ha yg byk mulut :-" pot pet pot pet dr td

    izery :-w ada ubi ada batas...ada lori ada bas...ada izery ada as...bobok aje [-(

    ReplyDelete
  7. izery ~ blog ko lg bhabuk...sepatah haram pun aku x paham. paham lg blog as :-"

    ReplyDelete
  8. isONE7 :: blog aku tu bahasa saintifik.. ko mana paham :-w


    ooo.. ko dok skodeng blog as ek.. :-w :-w meh sini url blog dia.. apesal aku xtau pun dia ada blog :-w :-w

    ReplyDelete
  9. izery ~ apsal ko x minta sendiri blog kat as :-w smlm kan bday, ko x reti2 nak jumpa minta sendiri :-"

    ReplyDelete
  10. isONE7 :: aku dah mintak.. dia ckp xde.. tapi ko lak ckp ade :-w :-w :-w


    grrr... ko ni komplot dgn wisha ek xnak citer pape kat aku :-w :-w

    ReplyDelete
  11. komplot ngan sha :O ye ke??? jap aku pk dl :-? muahahahahaha...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com