Out There We Are One

Pop Yeh Yeh

sori la kengkawan, x de ape yg menarik setakat nie utk aku coretkan dlm blog kesayangan aku nie :P buat ms nie aku teramat la bz ngan keje2 aku kat opis. tp sempat gak aku melawat tapak VF seketika terutama kat OTM. hehehehe....tension woooooo :D sesekali nak gak release tension. tp keje tetap keje. due date smakin mhampiri. btambah2 tension aku dbuatnya. memandangkan x de ape citer kali nie, aku pun sesaje m'upload video panas dr aku. muahahahaa....sabo aje ler. video nie ms aku jd MC famili day kat PD. rosak majlis dbuatnye. tu ler...sape suruh aku jd MC. dah ler yg dtg sume doktor2 :P yg penting majlis selesai & sebelum masing2 masuk bilik utk menidurkan diri, kiter org pun wat xtvt yg x sepatutnya. hahahaha...jgn pk bkn2 tau. kiter org just bjoget aje. x lebih dr tu :P masing2 dah tebal muka time tu. lantak ler org nak kata ape. janji kiter org hepi walaupun masing2 mcm kayu terutama aku. hahahaha...alahai, mawi dl pun kayu gak. tp tgk dia skrg...jutawan seh. aku aje ratusan. muahahahaha....so...layan la video nie sementara menunggu blog aku akan dtg. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


aku yg pakai baju belang btopi (jangan gelak tau!)

4 comments:

  1. seb bek xjahanam stage ..

    ishk ishk ishk..

    tu sume geng weng ko ek 8-}

    ReplyDelete
  2. stage tu kukuh :-" muahahaha....tu sume budak2 opis aku. mn ade weng [-( normal aje sume tu. hihihihi....

    ReplyDelete
  3. sakit perot aku gelak tgok k0wg menari =))...

    klau tgok tanpa muzik sgt kelakar muahhaha :P

    ReplyDelete
  4. sha :O sakit peyod ek:-? apsal aku gelak x sakit peyod pun :P

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com