Out There We Are One

Tag aku untuk korang lak :D

7 parut yang korang x leh lupakan...

1. parut bkhatan! hahaha :D ... kekal dulu, kini & selamanya... comel sokmo =))

2. parut kat montot! ms tu darjah 2 kot.aku main papan gelongsor ngan adik2 aku.time tu kayu,bkn plastik mcm skrg.papan gelongsor tu tbelah 2,so ada longkang kat tengah2.ms nak trn dr atas ke bwh,adik aku cacak kayu tajam kat tgh2.aku pun dgn slamba buduh pun trn.bila aku bgn,kayu tu dah hilang!magik wooo... skali adik aku ckp,'along,ada kayu kat montot along' aku pun mraba bontot aku & sah! kayu td t'tusuk kat bontot aku!melalak tahap tarzan time tu.sminggu tido meniarap coz kena jahit.huhuhu... anak sapa la nie :D

3. parut kaki! ms tu kena langgar kete.aku naik moto.huhuhu... sadis sungguh.dah ler hujan time tu.bw slow pun kena langgar.tseret aku kat jln ngan motor atas aku coz kaki aku tsangkut kat gear.helmet pun tcampak ntah ke mana.huhuhu... ngeri siot.kpala aku bdarah.kaki aku tkoyak kat betis smpi nampak otot.tisu tapak kaki pun koyak.sakit wooo kena operate.idup2 lak tu bjahit.hampeh tul doktor nie.rs nak sepak terajang aje.hehehe :P

4. parut sideburn! menyusahkan aku kalo nak bcukur coz sll bdarah kalo silap cukur coz parut timbul.

5. parut jari hantu! ms tu darjah 6.nasib baik x jahanam jari aku tu.nak djadikan cite,aku letak magnet kat spocket basikal.aku pun mengayuh mcm biasa.pastu tgn aku gatal nak amik magnet time mengayuh.aku pun meraba2 spocket yg sdg bputar tu.zas!jari aku tsangkut antara spocket & rantai basikal!peh!meleleh wa ckp lu.gigi spocket t'tusuk kuku smpi pecah kuku.smpi skqg,jari aku ada parut lubang & senget skit.:D hehehe..

6. parut jari lg! ms nie form 5. lepak kat bilik wayang...tgk F1. ms tu Michael Schumancer sedang beraksi. ferrari menang! aku pun lompat kegembiraan. zaman poyo time tu. lompat punya lompat, jari aku kena libas ngan kipas siling. bak kata apek, "aku cedera parah!". nasib baik x putus jari aku nie. hehehhe...
:D

7. parut cinta! lain drpd lain coz parut nie jenis invisible scar.even x nampak kesan,tp byk meninggalkan kesan kat jiwa aku.huhuhu... x larat aku nak kena reject utk skian kali :(( aku x tau smpi bile aku akan dpt parut nie?biar la aku jd pcinta wanita,yg hanya mampu mcintai... bkn utk dcintai mahupun memiliki... @];-

p/s - 7 parut tu korang punya parut la ek. bkn parut yg aku list nie. tu sume parut aku. jgn nak copy paste lak. saje nak inform takut ade yg payah bebenor nak paham maksud aku nie :-w

7 org yg akan aku tag buat ptama kali...
~ sha [dah reply...]
~ intan [pemalas...]
~ olyn [pemalas...]
~ shem [dah reply...]
~ ayang [pemalas...]
~ yanie [pemalas...]
~ bee [pemalas...]

3 comments:

  1. ooiiii doL!! aku mane ade parut2 yg ko tulis tu mengong b-( parut berkhatan la ape la b-(

    nak bg tag pon agak2 la b-(

    ReplyDelete
  2. olyn B-( sape suruh ko tulis parut bkhatan :-w aku suruh ko list 7 parut yg ko ada. sabo aje la ko nie. bkn suruh list 7 parut mcm aku tu. adoi....kang aku cakap tamil kan br tau x(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com