Out There We Are One

Tag lagi....--> Olyn Tong Gek

PENAH XTERBERAK DLM SELUAR MASA SKOLAH RENDAH ? JIKA PERNAH CERITEKAN DETAIL.
skolah rendah ek:-? dah lm tu...aku x ingat la. time aku baligh pun aku x bape ingat mcm mn. inikan nak ingat aku berak. muahahaha....


KECIL2 DAHULU SAPA YG ANDA PALING TAKUT??!
hantu, pontianak, jembalang, langsuir & suku sakat diorang. tp skrg diorang yg takut kat aku. Aku pun x tau nape leh jd mcm tu. kuang kuang kuang :P


KEMALANGAN. PENAH ANDA KEMALANGAN YG TEROK? DETAILKAN JIKA PERNAH.

1.
aku langgar montot kete coz aku tertido ms bw motor. sedar2 aje org ramai dah kerumun aku. driver tu lak pot pet pot pet. rs nak jolok tekak dia ngan ekzos aku aje.


2. ms nak wat lap cecah lutut kat selekoh tajam, aku tlajak masuk semak (bwh tu longkang besar). motor dah tbalik. aku dah landing atas jln. eh....mak aku pun landing gak? lor....ms tu br aku teringat yg aku tgh bw mak aku. ya ampun! hahaahah...


3. ms kat tepi gaung, ada lori bikin aku panas. time aku nak potong..dia bw mcm pelesit. kalo aku x potong...dia bw mcm siput babi la pulak. last2...aku nekad potong! pastu tgolek dpn lori tu coz aku tpotong time kat selekoh tajam. dlm kpla otak aku...nak masuk gaung ke nak golek2 dpn lori. muahahaha...nasib baik x kena gilis....


4. time nak g test jpj, dgn semangat yg keterujaan tu. aku tbabas kat selekoh & tseret smpi langgar anak bukit. dah mcm rockers lak pakaian aku tu. ms kat jpj, slamba aje aku test...dgn luka sana luka sini, pakaian mcm peminta sedekah. pegawai jpj pandang slek aje kat aku. nasib baik aku lulus :d tp ms nak blk tu...bdangdut la pulak motor aku. skali tiub tkuar. huhuhu...dangdut smpi ke umah la gamaknye :d hehehe...

4
5.
1 mei 2005 - hari pekerja. mlm tu malang x bbau. aku kena langgar ngan kereta dpn masjid. time tu aku bw moto slow aje coz aku kan rabun mlm. lampu kete pecah kiri kanan. aku tseret jauh & helmet aku tcabut. nasib baik kepala aku ada lg. huhuhu....ms tseret tu, kaki aku tlipat & motor atas badan aku. azab seh time tu. dah ler hujan. pastu aku tgk betis aku dah koyak smpi nampak isi. aku gigil tahap biawak time tu. kul 8 g hospital. kul 12 br operate. biasa ler...hospital gomen kat lembab mcm siput sedut. sblm operate, aku sempat posing ngan kengkawan. muahahahha....bikin panas driver kete tu aje. dah ler darah meleleh aje dr kaki. ms blk operate tu, aku meraung mcm tarzan kena santau coz doktor sental giler kat betis aku yg koyak. rs nak terajang aje telor doktor tu! sakit la ngok! 2-3 org pgg tgn & kaki aku coz aku meronta2 mcm kena rasuk jembalang. 3 bulan seh....aku tlantar kat umah. sblm aku xcden, aku gelak kat member aku yg jatuh motor. siap aku tiru aksi dia jln bdengkot². natijahnya, rabak kaki aku. tp aku segan seh coz org yg aku gelak tu melawat aku . muahahahha....moral of this story. x baik tau gelak2 kat org. nanti kena blk kat kite.


PERNAH DITANGKAP JAIS ATAU JABATAN2 AGAMA?!
aku lupa la...x pasti diorang tangkap aku atau aku tangkap diorang. tgh konpius nie. blur lak ari nie :-“


PERNAH DI SENGAT, DIPATUK, DIMAKAN, DIGIGIT OLEH BINATANG BERBISA?
diSengat? kalo sengal tu ada la skit...
diPatuk? kadang2 aje aku batuk...
diMakan? dah lm aku x g makam arwah atok abah aku...
diGigit? time sejuk konpem gigil seh...


PERNAH BERCERAI SELEPAS BERKAHWIN?
kawen pun x lg. huhuhu...minta djauhkan (simpang malaikat 44)


APAKAH MASALAH ANDA TIKE INI YG SUNGGUH MENGUSUTKAN KEPALA?
masalah aku time nie dah tentu aku x tau ape masalah aku tu. so...tu dkira masalah gak kan. kusut seh kepala aku memikirkan ape masalah aku nie. huhuhu...


SIAPAKAH TEMAN RAPAT [BUKAN PAKWE TAU] ANDA TIKA INI SORANG SAJE? SEBUTKAN DAN DGN SEBAB.
mmg la bkn pakwe coz aku bkn gay :d kalo teman tp mesra tu ada la. nak sorang aje kan. nak aku sebut ke? lain x bukan dah tentu LISERWISHA :x sbb nye.....p tanya sha sendiri :p


PENDAPAT ANDA TTG VF SKRG?
VF nie buat aku makin weng. dl aku normal aje. tp kira ok gak skali skala weng nie. kalo normal aje...skema la pulak :d


PENDAPAT ANDA TTG NEGARA SEKARANG?
Malaysia diambang kehancuran krn pemimpin2 politik sume bangang2 belaka x kira PR @ BN. pendek kata... mmg bangang la diorang tu . so...aku kuar parti & aku masuk PARTI WENG. ISA nak tahan aku? tahan la kalo bran. stakat ISA samad yg ketot tu, ada hati nak tahan aku. kalo aku tahan kepala dia pun lum tentu tgn dia smpi kat aku. muahahahaha....

5 comments:

  1. sgt sengal jwmpn ko tu =))

    leh ganti pelawak astro tu =))

    ReplyDelete
  2. lor...ms bl aku wat lawak. tu jwpn serius tu. khokhokho....

    ReplyDelete
  3. shem :O apsal mcm tkezut lak nie:-w nampak pocong ke?

    ReplyDelete
  4. ko ni asek xsiden je [-( kuar umah ade bace doa x :-w nek kenderaan ade bace doa x :-w

    ape nak jadik dak2 skng ni [-(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com