Out There We Are One

TAG: 2 in 1

tag nie utk sha even last minute br nak letak nama aku. sabo aje ler....so, aku buat 2 tag skali jalan. baca aje tau. jgn nak gelak2 lak :P



TAG 1



1. apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

benda ek:-? suar dlm aku ;)) penting woooo....bygkan kalo shari x pakai suar dlm. Oh tidakkkkkkkkk



2. apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

benda lg ek:-? aku rs sume benda aku beli ngan duit sendiri. x main la sponsor2 nie. muahahaha....



3. dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?

kalo aku ada duit byk, aku nak buat kat sepanjang lebuh raya utara selatan (kedah-johor). pastu aku lantik samy vellu jd polis trafik =)) khokhokho....



4. berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?

aku x pernah kira lak, sbb aku x pernah hitung stiap kali bersama. nanti nampak sgt aku bkira. x baik tau bkira dgn org yg kita syg ;)) hihihihi.....



5. adakah anda di lamun cinta?

x kan dlamun ombak la pulak. bg aku cinta tu ibarat kentot. kalo ditahan, akan terasa seksa. kalo dlepas, takut org x leh terima. tp kena lepaskan gak even org x suka, skurengnya kita x terseksa. malah lega rasanye....



6. dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?

mlm td aku dinner kat foodcourt JJ bkt raja aje sblm lyn wayang. hihihihi...



7. namakan buku terakhir yang kamu beli?

majalah pc ~ even aku dah lm meninggalkan dunia student, tp aku still beli majalah nie tiap2 bulan supaya x buta IT. hehehe...



8. apakah nama penuh kamu?

nama penuh aku AL ‘NURUL ISWAN. tp kengkawan panggil IS family panggil ALONG. aimin panggil PAK LONG. budak2 vf panggil aku DODOL. siot aje korang.....b-(



9. kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

aku lebih senang ngan aimin. sbb dia x leh buli aku. muahahaha....aku rapat ngan ayah aku coz mak aku ms muda2 garang giler siot. tp kalo ade something tu, aku rapat ngan mak aku lak. hehehee...



10. namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

aku nak jumpa TUN DR. MAHATHIR MOHAMAD. hehehehe....



11. christina atau britney?

dua2 x leh pakai. rosak akhlak. seksi x btempat smpi lupa pakai spender kat public. mongok!



12. adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?

Aku cuci sendiri spender aku. Yg lain masuk mesin putar berair. Muahahaha....



13. tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?

Pusat2 peranginan di dlm negara & luar negara sbb aku nie suka melancong even x suka melepak x tentu arah.



14. pelukan atau ciuman?

dua2 aku nak. lps peluk mestilah nak cium kan. sangapnye aku. muahahaha.....



15. butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.

1. nama dia liserwisha. panggilan manja dia sha. nama penuh dia...tut...tut...tut.... :)) muahahaha...

2. dia kuat tido & kuat makan pedas. skit2 nak cili padi. kunun2nya leh bakar lemak kat peyot & montot ler tu. sabo aje ler...

3. dia kaki posing & giler gambar. pantang nampak kamera, mula la buat aksi tlampau. hehehehe...

4. dia nie mmg penakot ngan hantu tahap kambeng.

5. aku windu sgt kat dia. huhuhuhu....



16. 8 perkara yang amat saya gilai

1. sms - smpi org x larat nak sms aku. muahahaha...

2. tenet - ari2 buka tenet terutama virtualfriends, facebook, myspace & friendster

3. melantak - makan...makan...makan... muahahaha ;))

4. air suam - murah pun murah. kadang2 aje free.kadang2 lupa nak byr. hehehehe :))

5. sendawa - byk sgt angin dlm bdn aku nie. hahahaha....

6. karaoke - br mula nak giler sbb br tjebak. khokhokho...

7. no.7 - smpi bl2 aku suka no.7 nie :D dah sbati dlm jiwa aku ;)) hihihihi...

8. senam – suka angkat dumb bell kat umah & yg bengkok2 besi tu. ntah ape nama menatang tu ntah...



17. 8 perkataan yang sering di ucapkan

1. sabo aje ler...

2. muahahaha...

3. wokeh

4. ek

5. sapo nie?

6. haallluuuu

7. adios amigos

8. salam



18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.terbaru ehh??

1. majalah pc bulan 11

2. majalah pc bulan 10

3. majalah pc bulan 9

4. majalah pc bulan 8

5. majalah pc bulan 7

6. majalah pc bulan 6

7. majalah pc bulan 5

8. majalah pc bulan 4



muahahahaa.....giler tul aku ngan majalah pc nie =))



19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.

1. lagu indon

2. lagu hip hop

3. lagu nasyid

4. lagu raya (lagu evergreen)

5. lagu hindustan

6. lagu tamil

7. lagu dangdut

8. lagu negaraku....hahahaha....



20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu

1. sentiasa senyum dalam berduka

2. sentiasa ketawa dalam menangis

3. pastikan org bduka buleh tsenyum

4. pastikan org menangis buleh ketawa

5. berfikiran +ve & -ve agar hidup seimbang

6. berfikiran jauh tanpa toleh belakang

7. hidup untuk makan

8. makan untuk hidup



21. mari mengetag 8 orang lain.

1. ayah aku

2. mak aku

3. adik aku

4. anak buah aku

5. sepupu aku

6. sedara mara aku

7. budak opis aku

8. boss aku



TAG 2



7 fakta tentang diriku...

1. jiwang

2. peramah

3. romantik

4. penyabar

5. pendengar setia

6. selamba

7. lucu



7 ciri2 lelaki/wanita idaman

1. janji sedap mata memandang, sedap lagi aku peluk. muahahaha...

2. manja, jiwang, romantik, lucu & pendengar setia mcm aku

3. respek aku dah keluarga aku

4. kuat makan mcm aku. Muahahaha...

5. pandai urut ;)) hehehee...

6. dengar kata & x degil

7. buleh terima aku seadanya spt mn aku terima dia seadanya



7 mangsa seterusnya

1. ayah aku

2. mak aku

3. adik aku

4. anak buah aku

5. sepupu & sdara maraaku

6. budak opis aku

7. boss aku



so....skian, tima kacih byk2 buat sha krn sudi tag aku. hehehehe....

6 comments:

  1. b0s k0 p0n k0 Tag ke??sab0 jerla b-( ...

    mekacih sbb jwb Tag aku..aku da bc satu persatu kh0hk0h...

    jawapn k0 sengal cket mcm org nyer kh0kh0h ampon..larik lelaju =))

    ReplyDelete
  2. buleh ke ko lari lelaju :)) hehehehe...

    ReplyDelete
  3. da lame x lepak cni.....eh ko da ader awek ea paklong....x gtaw aku pon :-w =))

    ReplyDelete
  4. feera :D dah ko x tanya ;)) hehehehe....

    ReplyDelete
  5. dodol ni mmg sengal :))

    ReplyDelete
  6. ceh,tag adik badik ngan mak abah..bajet diaorg jawab B-( dodol oh dodol..meng0ng =))

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com