Out There We Are One

VF Dinner Star & Glittering Nights 2008

Tarikh: 31 Januari 2009
Masa: 06:00 PM - 12:00 AM
Lokasi: Kelab Darul Ehsan, Ampang Jaya
Anjuran: VirtualFriends.Net ~ Where People Meet
Tema: Red Carpet

contoh 'signature' yg aku buat khas utk sume ajk & peserta

30/01/2009

lps abis keje, aku terus ke alam sentral. sok dah dinner :-ss aku x beli ape pun. dgn situasi aku yg x menentu, aku dah x leh pk nak beli ape. aku capai aje ape yg aku nampak. capai tu capai ni...skali bratus duit aku labur. sabo aje la. yg penting aku puas! antara barang yg sempat aku capai...

1. tali pinggang
2. kasut
3. stokin
4. seluar jeans
5. kemeja

barang2 lain spt cermin mata & topi aku dah beli awal. blazer lak aku pinjam anak makcik kat opis aku. hehehehe.... so, total sume skali lebih rm...... biar ler rahsia :P nie la 1st & last aku shopping mcm tu. tobat dah....kopak duit aku. huhuhu...

aLONEly
31/01/2009

muzz singgah umah aku jap utk mandi & salin pakaian. pastu muzz ajak g alam sentral coz dia nak beli kemeja. sabo aje ler :-L masa smakin suntuk & kt org pun bgegas mcari kemeja utk muzz. nasib baik ade diskaun 50% hahaha. pastu siap suruh sales girl tu gosokkan baju coz muzz nak pakai terus. muahahaha.....pokok dek kau la muzz :P sblm gerak ke KDE, sempat gak beli roti coz dah lapor giler ;))
pjalanan dr shah alam ke KDE amik ms lebih kurang sejam aje. aku tgk masih ramai lg yg blum smpi even dah kul 8 terutama budak2 dr johor >:) apo la budak2 nie buek. hehehehe....
majlis tu blangsung dgn meriah skali. lg pun nie 1st time aku join dinner nie. mcm2 acara diadakan. dlm majlis tu tlihat kelibat 2 artis yg agak popular iaitu, munir & azan ruffedge. makan, karaoke, game, penyampaian anugerah & yg paling penting sudah semestinya sesi bgambar. syabas buat akim slaku director utk dinner kali nie. thanx kpd sume kengkawan yg buat aku hepi smula. time2 ade event cam nie br aku bpeluang jumpa diorang. huhuhu...

kembali ceria!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com