Out There We Are One

Jamming & Ice Skating (01/02/2009)

Jamming @ HotSound Studio ---> Bedos

lps dinner, aku & kengkawan g kuar lepak kat mn ntah...lupa lak aku:P
lps dah puas bgambar, kiter org lepak minum jap sblm bgerak ke destinasi masing2. aku, sha, KM, muzz, ayang, linda, zureen, taka & kurt follow bedos g studio dia kat wangsa maju. masing2 cuba mnunjukkan skill. ade yg main gitar, ade yg main drum, ade gak yg melalak. aku? jd penonton yg setia la. hehehehe...walaupun psembahan agak sumbang dgn bunyi drum mcm ketuk kuali aje (sape la ketuk drum tu :-"), pastu bunyi gitar mcm bunyi petik tali tangsi (sape la petik gitar tu :P), pastu mlalak mcm dgr x dgr aje (mmmmm:-?) aku ttp thibur. bkn senang nak tgk persembahan scara live nie. khokhokho....
x lm tu bedos ckp group dia nak performance khas utk kiter org. byk gak lagu yg diorang psembahkan smpi rs nak pecah gegendang telinga aku dbuatnye. hihihi....slain tu, ade gak yg nak menyumbang sore tmasuk muzz, km, ayang, taka & kurt. yg lain2 tu jd backup singer aje :)) hahaha...ade gak yg x abis2 nak posing2. klik sana, klik sini, klik situ. hihihi....hampir 3 jam gak kt org lepak kat studio bedos tu. sblm blk, bedos ajak mkn dl coz lapor siot lps mlalak nie @-)
kt org smpi tmpt penginapan (kem sg besi) lebih kureng kul 7 pagi! muahahaha...sesat x ingat dunia. khokhokho.....KM pun aku tgk dah ilang waras. mengalahkan org tgh piyed. hahahaha...sabo aje ler. kontek carlead mcm kontek bilik mayat! last2 kontek yolz yg ada kat pjaya. dr plaza tol mines, yolz anto kt org smpi ke penginapan. dah smpi kem pun sesat nak cr bilik. adoi! hahahaha....btul2 sume dah weng. nasib baik x tido dlm kete. lps kontel mell, br dpt tido dgn lena atas tilam. hihihi...

kat Studio HotSound, WangsaMaju
Ice Skating @ Sunway Pyramid

t/hari kt org gerak ke destinasi yg seterusnya....sunway pyramid. aku dah gian nak main ice skating. slain sha, kali nie KM, bedos, sham & linda join sm. nie kali kedua aku main ice skating. sha dah 3 kali. yg lain2 tu br 1st time main. aku rs kali nie aku dah leh ctrl coz x byk jatuh berbanding 1st time main smpi bengkak sana sini. cuma aku pelik si sha nie mcm lost ctrl aje even dah 3 kali main. hehehehe....sabo aje ler. yg penting aku dah leh mluncur laju skit. sangat best wooooo :-bd KM pun dah smakin maju even 1st time. bedos pun leh tahan. linda & sham masih perlu blajar. hihihi.....ntah bl la dpt main lg nie.
dlm kul 8mlm, kt org bgerak ke RnR Awan Besar. hajat dhati nak tepungkan si sharkma tu. hehehehe....bkn stakat tepung, skali telor pun kena gak si sharkma. sabo aje la si akim tu. hahaha....tgh bgurau senda ade gak insiden yg x diingini. time2 nie la ade drama sbabak. sabo aje ler. nasib baik dah OK skrg...harap2 mcm tu la :P lps puas bgambar, kt org g minum jap. ade yg g mandi sbb kena tepung. khokhokho....dlm kul 10, masing2 blk umah tmasuk budak2 johor. aku suruh taka & kurt anto aku ke komuter bdekatan. pusing punya pusing, hampir kul 11 :-ss nampak gayanye tpaksa aku tido kat kl sentral lg nie. smpi aje kl sentral, aku terus bgegas g kat pegawai komuter yg btugas. dia ckp ade last train ke shah alam yg tlewat skit. fuh! nasib baik. lebih kureng kul 12 mlm aku smpi umah. penat siot....tp sangat sonok :-bd




cuba perhatikan hero si baju hijau,
nak datang tolong kunun,
tapi tkial2 aku tgk =))
aku gak yg jd hero :P
muahahhaha
...

ice skating sangat best :-bd sangat sejuk :-ss 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com