Out There We Are One

2010

Selamat Tahun Baru 2010! Selamat Tinggal 2009!

pejam celik pejam celik kejap aje dah masuk tahun baru. mcm biasa ler, stiap kali masuk tahun baru, mesti ada azam baru. so, azam baru aku tahun nie adalah nak setelkan dulu azam lama tahun lepas. huahuahua....

maybe tahun nie aku dah x alone mcm sblm nie. cuma kadang2 terasa gak lonely. kalo x silap aku, ari nie sudah 7 bulan, 2 minggu 2 hari aku & tulipzbiru :x aku harap hubungan yang mdapat restu famili kedua² belah pihak nie kekal bahagia hendaknye sampai ke jinjang pelamin...insya'Allah.

sudah berbulan2 lamanye aku x update blog sejak aku btukar keje di HQ. maybe aku sibuk kot dgn keje² kat sini. maybe keje kat sini x sesibuk kat opis lm aku. btw, aku tetap kene keje. mo kumpul duit daaaaa. zaman skrg zaman materialistik! tarak duit p main jauh². tarak harta, namo dkt2 k. nie la realiti kehidupan skrg nie. nak x nak, kena lalui gak even perit skalipun liku² idup yg tpaksa ditempuhi.

tahun nie aku kena bkerja keras skit. aku kena kumpul duit byk². dan dlm ms yg sm aku kena kawal bajet aku. x kisah la kalo kena ikat perut skali pun, janji tcapai ape yg aku harapkan. even aku x dpt memuaskan ati aku sendiri, kadang2 aku rasa lega bila dpt puaskan ati org.

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com