Out There We Are One

Daiso Japan

lps abis keje aweq aku ajak shopping jap kat IOI Mall Puchong. nak shopping kat kedai jepun katanye ;) salah satunye ade ler kain 'felt'. dia nak create menatang ape ntah name tu. kalo sempat dia nak wat utk bg tetamu ms wedding nanti :D hehehe.... maybe utk blah dia sempat kot coz kalo blah aku bape ratus nak kena wat. masa pun mcm x bape nak mcukupi aje :-ss lps shopping hampir 2 jam, kt org pun blk. lps aku anta dia  blk umah coz pale dia dah mula wat hal, aku pun terus ke umah member... open house dhari2 terakhir raya. mlm nie menu NASI LEMAK + AYAM GORENG. hehehe... spesel punyer tau. mn ade raya org bg nasi lemak :)) 2-3 kali gak aku btambah. mkn nasi lemak kan leh ngantuk. ibarat dsorongkan bantal... time nak balik tu aje hujan selebat2 hujan. syukur alhamdulillah! syok ler tido wei :-j

Daiso Japan @ IOI Mall Puchong

shopping...

shopping lagi...

sume nye RM5 x kira beso ke kecik ke brg tu

selepas 2 jam...

muka puas slps shopping :p

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com