Out There We Are One

jamuan raya unit

guna powerpoint aje :p

kad jemputan raya yg sempat aku create kat opis td. jamuannye sok thari time lunch. so, aku pun buat ler ape yg tmampu guna bahan2 yg sedia ade.... powerpoint! hehehehe....dijangka 50-60 orang akan menghadiri sesi melantak beramai² nie. sblm tu unit aku akan buat meeting unit. mesti ade isu panas coz dah lm x wat meeting. ops! lantak ler... pekakkan telinga aje. bkn naik gaji pun :p hahaha... mlm nie kalo sempat aku potong kad raya tu coz aku print kat kertas warna aje :)) pastu kalo sempat lg aku email kat diorang yg ade kaler punye coz yg print cuma hitam putih aje. hehehe... selamat melantak sume!

2 comments:

  1. patut la aku x dpt jemputan sbb yang dijemput tuan/puan SUB, TSUB², KPSUK² & PA² jerr...

    ReplyDelete
  2. tau x pe...nanti ko suruh 'bapak' jemput sume EO kat BSM :D x de ler org tu merajuk & mengadu kat 'bapak' terus...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com