Out There We Are One

NIKON D3100

NIKON D3100
 dah lama aku mengidam nak beli DSLR brand NIKON. tp hajat sentiasa x kesampaian coz x de bajet. ms aku merayau2 kat alamanda, aku masuk kedai NIKON jap. kat kedai tu ade dsediakan tester product utk customer test market. so, aku pun test satu persatu. sume kaw2 punye. tp ikut pd bajet, maybe model D3100 yg paling sesuai kot. salesman tu ckp skrg harga dah turun RM1800++. lg pun model nie paling byk permintaan & sesuai utk entry level mcm aku nie yg br nak  bjinak dlm dunia DSLR. tgk la cam ne... kalo ade balance bajet kawen, aku sambar gak satu nie :D

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com