Out There We Are One

Sidang Video

kalau ikutkan jadual, sidang video bermula jam 8 mlm smpi 10 mlm. memandangkan aku nie expert bab sesat jalan, aku pun bgerak dr opis lebih kurang jam 6 ptg lps anta mem besar ke banglo 12 tingkatnya tu. time² puncak nie mmg konpem jem coz sume org bpusu² blk umah slps 8-10 jam mhadap boss dan juga pegawai yg mcm2 ragam. hehehe. bpandukan gugelmep yg aku dah siap print :)) aku pun meneruskan perjalanan. dah mcm semut aku tgk jln nie. lebih kurang 6:45 ptg aku smpi ke destinasi... Sekolah Menengah Sains Selangor. bhampiran dengan Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur & Taman Tasik Permaisuri. nasib baik ade gerai... tetiba perut aku bkocok² ah. bedal naget pun jd ler.
jam 8 malam sidang video pun bermula. nie 1st time aku datang class coz yg 1st time tu aku datang gak...cuma x smpi2 aje :)) muahahhaha.... dengan 2 tv besar kat dpn + webcam.... bermula la sidang video antara seorang pensyarah dgn sume pelajar di pusat wilayah seluruh malaysia. memandangkan aku nie buleh tahan rabunnya...so, kena dok paling dpn skali. hehehe... 2 jam untuk 2 subjek. lebih kurang jam 10 mlm, tamatlah sudah sidang video. standby untuk esemen yang bakal diupload oleh pensyarah tersebut. memandangkan ade lebih kurang 7-9 esemen yang perlu disubmit, aku & 4 pelajar lain amik keputusan utk diskus kejap kat kedai makan yg bhampiran. nama group aku LESTARI. aku punye idea tu :p hehehe... 4 org tu dr AADK, aku aje dr KKM. diskus punye diskus... hampir jam 12 malam baru balik. aku smpi umah lebih kurang jam 1 pagi coz singgah bank utk bank-in duit (CDM). kena wat time tu gak coz aku nak book tiket flight ke tawau sblm promosi expired. gitu gini gitu gini... jam 2 pagi baru aku tido! zZzZzZz

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com