Out There We Are One

31

"HEPI BESDAY IS..!~
Sem0ga apa yang dihajati trcapai, apa yang dirancang brjalan lncar.. Sem0ga pnjang umur gak, sentiasa murah rezeki.. Naik pgkat naik gaji.. Huhu.."

sedang lena dbuai mimpi, lebih kurang jam 2:26 pagi... tetiba dpt msg dr aweq aku :p sblm tu dah dpt msg dr famili aku tmasuk adik2 aku. kengkawan x de lg coz diorang wish kat fb, jimat skit kredit :p smoga ape yg aweq aku wish tu mjadi kenyataan terutama bab naik pangkat tu :)) letih gak jd balaci org nie :p huhuhu... aku pun hampir tlupa ari nie bday aku. dah 31 thn rupanye aku nie. ingatkan still 13 thn lg. hahaha...kejap aje ms blalu kan. pejam celik pejam celik... tau2 aje dah smpi 60 thn... pencen sudah :)) tu pun kalo lps pejam celik la x_x
x de pe yg mnarik sempena bday aku nie. bkn x de langsung, cuma ape yg lbh menarik lg adalah 8 bulan 3 minggu 2 hari lg mulai skrg :p tu kot hadiah bday aku yg tbaek wok! sbb tu aku ckp aku x nak hadiah bday utk thn nie kat aweq aku. aku nak claim thn dpn tu... hihihi :D
hari nie x tau nak g mn2. aku nie time bday mmg x bape nak sambut sgt. maklum ler, bkn 13 thn lg kan ;) tp kalo aweq aku punye bday wajib aku wat sambutan :)) setakat mkn2 kat kedai mamak pun dah kira OK bg aku. aku pun bkn kisah sgt. yg penting org ingat hari bsejarah aku nie ;) maybe nie sikap semulajadi lelaki kot. kalo bday sendiri x kisah, tp lebih kisahkan bday aweq sendiri. kalo x mesti rs x perfect kan kan kan. lg pun aku nie jenis low profile :p hahaha....


maybe lokasi ari nie melantak di Saba Restaurant kat Cyberjaya. dah lm x pekena nasi arab ngan kambeng yg kena bungkus dlm aluminium tu. ape ntah nama pun aku dah lupa. mmg best rasanye. yg paling beso harganyer rm30 ms boss aku banje. dr bekpes, lunch smpi ler ke dinner... br abis melantak coz byk giler nasi dia!
so... nanti aku update sesi melantak nasi arab + kambeng OK!

'baju' baru sempena bday aku! merah menyala2 :p

2 comments:

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com