Out There We Are One

9 bulan lagi...


jeng jeng jeng.... suspen x? ce citer ce citer :)) mcm nak tunggu ms utk bsalin lak :p nampak mcm lama lg, tp 9 bulan tu kejap aje. pejam celik pejam celik dah 9 bulan blalu :-ss maklum ler... 1st time kan =)) kalo 2-3 time tu lain citer la kan :p hehehe...otw nak menuju 9 bulan lg tu mcm2 hal kena hadapi. slain drpd tarikh keramat tu, dah tentu final exam sbulan sblm tu :(( giler x giler kan... raya haji nie aku kena turun johor, boss nak diskusi pasal hal kt org. nak plan awal2 nak wat pe nanti. maybe hujung thn turun lg kot, mn ler tau x sempat diskusi. lg pun turun kejap² aje memandangkan cuti dah x byk lg. sbnrnyer...byk lg. tp simpan utk thn dpn x_x huhuhu.... dia ckp kalo trn johor naik ketapi aje. lagi aku suka! jimat skit. kalo naik kete aje dah rm200 konpem melayang. nanti x leh nak jln² dah. tperap kete tu sbulan :p wat ms skrg nie tgh plan bl nak amik kursus kawen. sblm nie dah 2x aku amik kursus kawen kat kl & shah alam. time tu aku sorang aje. kali nie bdua. hihihii... amik kat putrajaya aje. mls nak amik jauh². sm ade bulan dpn atau hujung thn nie. kena check kalendar dl nie....

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com