Out There We Are One

bahang keNAIKan bermula


tu br harga paper yg naik :)) setiap kali slps pembentangan bajet mesti ade yg gatai tgn naikkan harga. aku dah agak dah. mmg dr dl mesti akan naik stiap kali blaku kenaikan gaji (x byk mn pun). sblm nie mmg dah ada kenaikan, tp secara senyap². tau² aje harga dah naik. pastu bg la mcm² alasan. mmm... amik kesempatan dlm kesempitan. gomen kata nak kawal harga, tp mcm tu gak dok naik aje. tang mn diorang kawal aku pun x tau la. tunggu & lihat aje ler. terutama lps PRU. konpem naik mdadak sume barang. silap hb caj prepaid pun dkuat kuasa! skrg nie diorang tunggu ms aje nak caj 6% tu. hahaha...pelan² kayuh dl. ari tu aku beli peanutbutter brand XXX bharga rm7! peerrrgggghhhhh! bape bulan yg lalu aku beli rm5 aje. naik rm2 tuuuuu.... pastu megi brand sedaap pun naik rm1. bikin panas tul. lps nie ape lg nak naik? petrol kot? huhuhu...
aku dah lama x beli paper :p baca online aje senang. kalo x de online, ramai bloggers yg sudi bkongsi berita secara PERCUMA!

2 comments:

  1. lagi die naikkan harge, lagikla ramai yg bace online jek...

    pe susah kan??

    ReplyDelete
  2. baca blog pun OK :p hehehe

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com