Out There We Are One

coli untuk band PUNK

All Time Low CLASS!

hahaha.... nie bkn bongok dah! nie mmg dah tahap bebal badigol so'ot. aku rs bkn skali dua band kapir buat onar stiap kali ade event kat Malaysia. dah byk kali... tp tetap x serik². aku x salahkan band kapir nie coz dah jelas diorang mmg kapir pun. lg satu dah mmg budaya diorang mcm binatang... nak wat cam ne kan. tp nape org yg handle event² nie x serik²? sblm nie kan dah sll kena. tu la... nak duit punyer pasal, sume tolak tepi. bl dah tjadi mcm nie, thegeh² nak mintak maaf. yg penting duit masyukkk.....
aku rasa band PUNK nie patut ditukar nama ke All Time Low Class (ATLC). br kena & sesuai dgn perangai diorang tu. slain itu, ATLC ade mengeluarkan kata² kesat spt 'F**k Y*u'. hohoho.... nie nak menyanyi ke nak f**k? konpius aku! band nie datang dr U Suck America (USA). mmg patut pun. yg lg aku konpius bl ade minah sesat mn ntah lempar COLI atas pentas! muahahahaha... aku x pasti tu coli dia sendiri atau dia bw lebih :)) kaler pink tuuuuuuuuuu.....

nie bukan gambar hiasan. nie btul² kejadian :p

so... moral if this story, x yah ler bw masuk band² kapir nie terutama yg nyanyi ntah² ape ntah. PUNK kunun. skali aku kasi lemPUNK br tau! yg penonton pun dah mcm beruk tkinja² mcm nak rebut pisang. nie la sosial kehidupan rakyat Malaysia... "Hiburan Didahulukan, Duit Diutamakan".

ROCKAWAY 2011
8.10.2011
12 PM - 12 AM
Stadium Bukit Jalil

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com