Out There We Are One

Dr. Rozmey & dRbuku

dRbuku.com


walaupun filem 2 Alam gagal mencapai sasaran rm40juta, skurang2nya filem tersebut berjaya capai rm440ribu. hehehe.... yang penting ada angka 40. life begin at 40 kan? OK, lupakan terus pasal 2 Alam tu. yang aku nak cer citer ari nie adalah pasal dRbuku ape tu? buku pasal perubatan ke? hahaha.... dah tentu ler bukan. nie lebih kureng mcm facebook ler. sorang biru, sorang hitam. janji dlm putih... suci bersih :p walaupun Dr. Rozmey sll dikritik, sll dihentam... tp dia buat dek aje. biz tetap jln. duit tetap ma$$$yuk! maybe dia dah lali dgn sume tu. aku pun kadang2 hentam gak terutama filem 2 Alam tu. muahahahaha....
actually, aku br aje register kat dRbuku.com [klik sini]. dlm hati aku, menjadi gak akhirnye. sblm nie mmg ade ura2 dia nak kuarkan 'social network' ala2 pesbuk nie. tunggu punyer tunggu... x gak kuar coz kalo x silap aku ms tu dia siap letak countdown lg. countdown kemana, dRbuku.com pun ntah kemana. pastu senyap aje. tetiba aje dah lancar! hehehe... aku pun x pasan. br ari nie aku pasan. tu pun ms dia update kat pesbuk.
slps aku belek2 dRbuku.com nie, ade sedikit persamaan dgn pesbuk & 1malaysia [bukan nie tau]. tp 1malaysia mcm dah x leh buka aje coz kena hack dgn dajal mn ntah. PHD ler tu. aku harap x de Hackers yg PHD utk hack dRbuku.com nie. mmmmm.... bl la org melayu nak maju kalo mcm nie. cuma yg menarik dlm dRbuku.com nie ade Star Rating & Points. tp x pasti sm ade buleh redeem ke x :p mn ler tau leh redeem produk2 Dr. Rozmey nie ;) hehehehe....
Star Rating & Points
maybe dgn adenyer fungsi Star Rating & Points leh menarik org ramai utk join dRbuku.com nie. maklum ler, ade gak jenis suka kumpul point mcm bonuslink. hehehe....  so, pd yg nak register tu.... jom daftar! korang leh register mlalui pesbuk & mcm2 lg rangkaian la (byk giler). DAN maybe lps nie Najwa Latif akan hasilkan lagu Cinta dRbuku. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Daftar melalui pelbagai rangkaian
p/s: aku ternanti2 gak biler ler AC Mizal nak lancarkan sistem ACLivingLarge (ACLL) dia tu. dah smpi lebat janggut aku tunggu. dr jual gelang, vco smpi ler hp... smpi ke sudah aku x nampak.

2 comments:

  1. best2.. mia pun baru join juga...

    ReplyDelete
  2. harap² x de PHD yg dengki utk hack coz interface sm mcm social network 1malaysia yg dah bkubur tuuuu

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com