Out There We Are One

hujung minggu di opis

skrg aku kat opis. hujung minggu nie mmg bosan dok umah. tv pun member dah angkut blk ke umah famili dia. btambah² bosan! x sabar nyer nak pindah umah br. lg 2-3 minggu lg. cepat ler ms blalu :p sblm start wat keje, aku melantak dl. mkn nasi goreng + telor + sosej + 1 liter susu segar dutch lady :)) aweq aku yg bg bekal nie. aku melantak aje :p hehehe... dan sblm wat keje, aku nak blogging dl. aku dtg keje nie pun bkn dpt duit OT. keje ikhlas katakan :)) hahaha....
jemput makan! kotak besar susu tuuuu...
aku bajet sblm jam 7 mlm aku mo pulang. so, ade ms lebih kureng 6 jam lg. sempat kot aku setelkan keje² aku. kalo time keje mmg susah nak setelkan keje coz ade bunyi bdering sana sini mcm tmpt main saham lak. br nak wat keje, dah mintak itu ini. so, kena setelkan keje org lain sblm aku leh setel keje aku. maklum ler SYMP. yg bawah² ibarat TIMUN aje. yg atas² tu mcm biasa ler...raja gelek. ops! silap lak, maksud aku raja buah.... DOYAN! golek la lagu mn skali pun, yg cedera parah tetap timun yg comel tu :p sideh x? kan kan kan... walaupun sm² ijo, tp isi lain² kan kan kan... mendalam sungguh maksud yg tsirat tu :p hihihi...
mlm td sblm merayau kat uptown serdang (downtown kot...), aku smpt melantak kat Restoran Nasi Ulam Ieda @ P15, Putrajaya. mcm biasa aku order 2 set nasi kukus + ayam berempah. 2 set utk aweq aku skali daaaaa... x pasti sedap ke x, tp time posa dl nie ler juadah hari² waktu berbuka :)) hahaha... ms tu dia buka booth kat bazaar ramadhan kat P2, Putrajaya. harga buleh tahan gak... RM5.50. tp ayam berempah manyak beso wooooo... rasanye mcm suku ekor aje. mmg puas mkn. kadang² nasi dah abis dl, ayam x luak² lg. aku x de ler nak suggest korang p kedai 'gomo kelate gomo' nie. tp kalo nak rasa, dpsilakan melantak kat situ ;) hehehehe...
kejap ade...
kejap x de...
OK ler, ms dah time utk samb wat keje yg tertunggak :p kang x setel keje aku nie kang. sok konpem la keje kat bursa saham blk! bunyi tepon daaaa......
ring ring ring ring ring ring ring

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com