Out There We Are One

Kenny Roger Roaster

hampir 10 jam (bkn OT) aku lepak opis setelkan skit keje & beberapa esemen. line beruk kat umah aku slow tahap cipan. tu yg aku bw beruk celcom ke opis, laju pulak. mmg failed la celcom nie. ckp wilayah celcom. nie sparuh ade sparuh x de. sm aje 2x5 mcm astro.
lps maghrib, aku ajak aweq aku kuar mkn coz dr pg smpi ke ptg aku x smpt nak mkn pape. pg td aje aku bekpes 2-3 keping roti dsapu mentega kacang :D tetiba aje mengidam nak mkn kenny roger roaster :)) mlm nie agak ramai org smpi parking pun penuh. aku park kete kat atas level 6, byk aje kosong. nasib baik kat krr x penuh org. mcm biasa aku order yg set quater meal. nak order yg half takut x abis lak :p pastu teringin nak rasa choc extreme ice blended;) hehehehe... ntah ape yg extreme pun aku x tau :p aweq aku minum air macchiato. ha! yg tu lg aku x tau menatang ape.
memandangkan mmg aku dah lapar, aku yg abis dl mbedal :)) aweq aku masih tkial2 nak mhabiskan ayam panggang tu :p mcm biasa... x larat nak abis dia pass kat aku. aku pun sambung bedal. tu pun aku gak yg abis dl. hahahaha....cuma x sempat bedal muffin coz perut dah full. tapau aje ler
sblm tu ade sale bagasi troli. ala.... beg yg ade roda leh terik pemegang tu. siap ade diskaun 70% tu! tp kalo harga pun dah rm500-rm800.... tetap mahal gak ;) next time aje la beli even teringin nak beli pun. tunggu time nak honeymoon ke london ke... br syok pakai bagasi troli tu :p hihihi... harap2 member aku still dok london lm lg.... leh aku lepak umah dia kalo tetiba aku gatai nak ke sana :)) tp kena tunggu tony fernandes wat promosi skali lg la :D



choc extreme ice blended yg yummy!

quater meal aje yg larat aku bedal :p

so...lps byr kt org terus blk coz mata aku dah ngantuk tahap cipan. ZzZzZzZz

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com