Out There We Are One

rumah sewa

iklan umah sewa kat tenet
x smpi sejam iklan aku dipublishkan;) dah 2 famili brebut² nak sewa rumah tu. sorang dr cyberjaya, sorang dr putrajaya. kalo umah tu milik aku, mesti aku dah kaya :)) zaman skrg nie mn nak cr harga sewa rm400 utk 2 tkt? umah flat kat putrajaya tu pun ade yg cecah rm800 tau! aku buat iklan nie sbb plan nak pindah tmpt lain bulan dpn. so, kena cr pganti utk menyewa umah tu. leh dpt blk deposit. tn umah tu jenis x bg deposit. dia cuma suruh dok free 2 bulan aje. tp memandangkan aku last minute nak pindah, kena la cr penyewa br. harga lebih kureng rm600 tmasuk astro & streamyx. perabot pun dah complete. umah tu pegawai kpd member aku. dia akan btugas di overseas. so, smbl menyewa, tlg jaga skali umah dia tu. lg pun aku x lm nak menyewa kat situ. smpi ptghan thn dpn aje. lps tu kena ikhtiar cr umah sendiri :p sendiri mau ingatla kan x_x hehehe....



No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com