Out There We Are One

S.A.L.E


lebih kurang jam 10 pagi aku dpt call dr member kelas aku. ade study group pg nie kat library katanya. damn it! last minute br nak bgtau. mati2 aku ingat diorang jadi wat smlm. sabo aje ler. dgn dbantu oleh incik gugel translate :)) aku smpt gak siapkan esemen english aku time tu gak :p hehehe... tp konpem lintang pukang english aku tu :D kalo guna incik gugel tu, bkn broken dah... kadang2 jauh menyimpang =)) lebih kureng jam 12 aku gerak ke pjaya coz aweq aku nak follow lak. 
nasib baik x bape nak sesat jln sgt ;) hehehe... so x smpi sejam dah smpi ke destinasi. aku rs dah lebih sedekad aku x mjejakkan kaki aku ke Perpustakaan Negara nie ;) yg best buleh bw masuk laptop. dan yg paling best beruk celcom aku laju giler! 
esemen english masing2 dah siap. cuma nak kena record dlm bentuk video aje coz tu syarat2nye. yg penting kena speaking! hohohoho... jahanam aku! mmg broken abis tahap skema! lps setel record b'ulang2 kali... skali check x dgr sore daaaaa.... terus x de mood nak repeat! lusa samb blk misi speaking london!
lbh kureng jam 5 ptg kami pun blk. aku terus ke Jalan TAR. maklum ler.... bw aweq kan. kalo sorang2 nie dah lama aku bk umah terus. hehehehe... lps lunch kat Semua House kt org jln2 kat TAR. x de pe yg menarik. byk jual sari aje coz deepavali nak dkt kan. so... destinasi terakhir adalah SOGO. kebetulan ade SALE. hohoho.... laju aje aweq aku bjln....

inilah 'keje' kaum hawa :D

pusing sana pusing sini, zaasss!!!! 2 helai baju dsambar ;) maklum ler...70% diskaun! kalo 100% diskaun, konpem sume kedai baju kat sogo angkut bw blk umah :p hahahaha....

aku sponsor sehelai aje, tu yg x bape nak senyum :))
lps maghrib kt org pun balik. nasib baik x sesat jln :)) maklum ler... aku kan rabun malam :D hihihi...



No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com