Out There We Are One

setengah DOZEN?


setengah DOZEN! nie bukan tajuk lagu K. nie jumlah jaringan gol dr pihak Manchester City 6 thadap Manchester United 1. abg lawan adik :)) muahahaha.... btw, aku nie fan ManUnited :p tp x de ler fanatik mcm sesetgh org smpi nak gaduh bagai. aku cool aje. menang ke kalah ke... bkn aku dpt BONUS pun. gaji aku tetap takat tu aje :p hehehe... x per ler MU, dah bkn rezeki ko kat tmpt sendiri. malu wei...... alahai!
aku nie mmg x minat bola langsung. aku cuma minat MU aje. pelik kan? hahaha... actually aku minat MU sejak zaman Eric Cantonna yg suka angkat kolar baju tu :p lg pun dia mcm aku gak... suka no.7 :D lps dia pencen, aku x tau nak support sape. so... MU aje ler :p kalo org tanye sape pemain MU, mampus aku x tau langsung! kalo org tanya sape score? mmg ntah ler aku jawab :)) aku nie mmg x reti main bola. kaki bangku org kata. lantak ler org nak kata ape kan. kaki bangku ke kaki meja ke kaki kerusi ke kaki ape2 aje ler...dah aku x minat, nak wat cam ne :p
aku pernah terpaksa temankan member baik aku yg dtg dr johor utk layan bola kat stadium bukit jalil. Malaysia lawan Myanmar x silap aku ler. 1st time aku tgk bola live :)) mcm ler aku lyn bola kat tv pun :p tp ms bsorak tu mmg rasa lain skit. terutama bl Malaysia score. fuh! rasa bangga siot. tp bl menang, penonton sume nyanyi lagu Negaraku, rasa nak nangis tau! x tau la nape?
ms syok bsorak tgk Malaysia score tu, tetiba mamat tu tanya sape score? bala sungguh nie.... aku bkn kenal pun sape yg score walaupun aku nampak org yg score tu. diorang sorak aku pun sorak ler :)) last2 aku ckp x nampak sape score coz aku rabun jauh :)) hakikatnye mmg aku rabun jauh pun (cepat2 aku cabut spek mata). btw, aku tetap sokong Harimau Malaya & Manchester United even korang kena kitai 2-3 dozen skali pun. hahahaha....
Glory Glory ManUnited... And the reds go marching On! On! On! Hitam Kuning Hitam Kuning... Go Tiger! Go Tiger!

1 comment:

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com