Out There We Are One

Amukan Gores & Menang

kan dah kena 'gores' kat muka!
hahaha... kan dah kena! padan muka! tu ler... sape suruh tipu org lg. x pasal2 kena 'gores' kat muka smpi bdarah :)) yg bwh meja tu wat pe? tau takut :p nanti aku up lg gambar2 yg menarik k. credit to MyNewsHub [klik sini] atas info2 nie.
menurut info yg tdapat di MNH, insiden ini berlaku di Kepong smlm. nie bkn cobaan.... nie btul2 punyer. bkn lakonan smata2 k.yg kena tibai tu adalah staff company gores & menang. yg tukang tibai pula mangsa gores & menang. molek bebenor ler tu. br tau langit tinggi ke rendah.
actually, insiden nie (snap gambar) x drancang pun. kebetulan PPIM & CRTF dtg utk diskus dgn company tbabit bhubung aduan penipuan gores & menang nie. tu yg dpt snap beberapa gambar sewaktu misi tibai-menibai puak2 penipu nie.
dikatakan yg kena tibai lebih kureng 5-6 org aje berbanding tukang2 tibai seramai 10-15 org! hahaha.... lunyai x lunyai la kena tibai kaw kaw punyer. aku tgk gambar pun ade yg mcm koyak mata aje :-ss yg tukang2 tibai nie mengamuk sakan coz diorang dah kena kencing sbyk rm2juta! peerrrgggghhhhh! bkn rm2 beb! rm2juta tuuuuuuuuu.......
yg penipu tu mmg la dah sah2 keje menipu org. masalahnyer yg kena tipu nie... nape mudah sgt kena tipu? smpi rm2juta tu??? giler weiiiii..... ape yg korang gores & menang smpi bjuta2 hinggit tu? konpius aku! kot ye pun nak kaya cepat, berusaha lebih skit... bkn ikut shortcut. jd mcm nie ler...kaw kaw kena cut! dua2 bsalah, baik yg menipu, baik yg ditipu. aku rs dr dl lg dah diwarwarkan yg gores & menang nie byk tipu org. nape nape masih pcaya lg? isk isk isk...
so... lps tgk pic nie, dharap jgn la tertipu lg k. tipah tertipu! jom layan.....zasssssss...
akuarium dipecahkan....
kad gores & menang agaknyer
skit aje tu...
ape nie tayang montot x_x
cer teka diorang kena sound ape?
“Kau buat lagi kat orang Melayu, kami kasi mati..! Kami tak bagi chance (peluang)..,”
# untuk berita penuh di MyNewsHub sila [klik sini




No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com