Out There We Are One

GengBlogger.com


spt biasa, aku curi² ms utk blogwalking sana sini. aku singgah kejap kat blog JustKhai.com coz dia br reply komen aku pasal domain/hosting.  pastu aku tertarik dgn entry dia yg dah stahun lebih tu "Orang Ada Blog, Dia Pun Nak Ada Blog. Tapi Sampah!". marah bebenor Khai pasal ade org plagiat hasil penulisannye tu :p hehehe... abaikan citer pasal Khai coz aku nak citer pasal GengBlogger.com [klik sini]. ape kaitan Khai dgn GengBlogger (GB)?
actually, aku dpt tau pasal GB nie pun mlalui blog Khai even entry tu dah stahun lebih. aku pun br register kat GB td. agak pening skit ms nak daftar coz interface agak bcelaru. register mlalui fb aje. slain tu mcm x de aje. memandangkan aku br join GB, so... nak jd juri x btauliah x leh lg la kan. kena amik ms gak. tunggu aku explore abis²an GB nie.
buat ms nie pandangan aku mengenai GB mmg zero, blank & blur :)) aku pun x paham apekebende ler GB nie. skali imbas, fungsinye lebih kureng mcm NetworkedBlogs. ntah... ye kot. yg aku tau GB tu salah satu port utk blogger² lepak smbl bkongsi citer dlm blog masing².
port lepak blogger nie bagus utk naikkan traffic blog memasing. ye la, bl dah jumpa geng blogger, mesti ade "aku follow ko, ko follow aku". kalo jumpa mn² port lepak blogger, jgn segan jgn malu... lepak aje. lepak kongsi citer, bkn lepak cr pasal tau.
tu aje ler aku nak citer ari nie. maklum ler dah 3 hari aku cuti bkursus. br ari nie masuk opis. otak tepu nak wat keje. nak update blog pun btepu² gak. so... aku bantai aje tulis pape yg tfikir dsaat² ini. hihihi....bosannyer ari nie! OK la, aku nak out dl. gaji dah masuk ari nie. sblm poket tebal mjadi nipis, baik aku undur diri utk bayar duit kete! duit duit.... dimana kau duit!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com