Out There We Are One

haji, skrin & akupuntur

4 hari cuti... 4 hari aku 0ffline. bkn ape, kg aku tenet mcm hampeh skit. stakat line EDGE? smpi ke sudah asyik loading aje. wilayah celcom kunun. x de maknanyer. pg nie br la dpt 0nline. so, cuti nie ngadap TV aje ler. lg pun raya haji x de la meriah sgt kalo nak compare raya puasa.
tepat jam 7am td aku smpi putrajaya. ngam² 3 jam perjalanan coz aku gerak dr kg jam 4am. nasib baik x byk kete kat hiway. cuma treler & lori² besar aje ler. so, buleh la aku pecut smpi 140km/j aje td. tu pun gilir² ngan aweq aku coz mata masih ngantuk lg. x cukup tido agaknyer even dah tido awal mlm td.
actually, byk aku nak citer utk 4 hari cuti nie. tp tu ler, line tenet ler failed. bikin panas aje. kang aku bundle aje citer... pjg lebar pulak entry aku pg nie. hehehe... x pe la, aku citer skit pasal ry hj, anugerah skrin & akupuntur aje. 3 dlm 1...bundle terus! citer bday ayah aku & anak buah aku yg kedua... next entry OK. konpem pjg tu :))

Salam Aidil Adha
mcm yg aku citer td, ry hj x de la meriah sgt. lps smbhyg ry terus salin baju lepak umah aje :)) aku x g pun tgk lembu kena sembelih. aku fobia skit dgn darah² nie. kang ade gak yg pitam :)) dl aku berani gak tgk darah bagai. tp sejak aku kena langgar ngan kete 6 thn yg lalu, automatik jd fobia skit dgn darah terutama yg ngeri² mcm xcden bagai tu. nasib baik aku x fobia derma darah. faverit aku tu :))

x sesuai...
Anugerah Skrin 2011. smpt gak aku layan coz aku smpi kg sblm jam 9mlm. tu pun sbb jln x bape nak jem sgt la. aku pun x komen byk sgt pun pasal ASK2011 nie. btw, aku bintang */***** :D hehehe.... bosan giler aku tgk ASK2011 kali nie. mcm slow pun ade. pengacara aje dah failed! Ally Iskandar OK lg, tp mmg x sesuai langsung bl dberi partner dgn Rozita Che Wan tu. alahai.... cover cun habis. mcm tunggul kayu aje atas pentas. aku tgk baju pun dah mcm sesak nafas. maklum ler, pakai korset yg sendat, padat, ketat supaya nampak slim. yg penting nampak mcm anak dara walaupun dah jd mak dara :p lain kali bg ler pengacara yg sesuai dgn Ally Iskandar yg comel lote tu :)) nie bg yg panjang & tinggi. x sesuai langsung. dgr citer nak tinggalkan dunia seni. ye ke?

sesuai...
nape x bg aje Cheryl Samad ke? becok pun becok :p yg penting duduk sm rendah, bdiri sm tinggi :D hehehe... tp sejak kawen dgn apek mualaf, senyap aje si Cheryl nie kan ;) bz mbimbing suami tcinta ke jln yg dredhai agaknyer :D aku mls nak citer pasal artis red carpet yg dah mcm org barat. duit bribu² pun x mampu nak beli kain. x abis² dgn stail bkemban. tu pun stail baju tayang ketiak. cantek lg lutut aku drpd ketiak diorang. nak tunggu BALA br nak tutup aurat agaknyer diorang nie. ape beza rakyat Malaysia & rakyat Amerika? lebih kureng sm aje ;) kite tutup citer pasal artis OK :p
klik utk tgk komen pedas aku!

smlm aku sempat buat akupuntur kat sorang tabib cina made in China sana tu :p ini kali kedua aku wat akupuntur ditempat yg sm. sesaje follow mak aku yg buat gak rawatan nie. aku buat coz nak rawat resdung aku nie. so... konpem tang muka dia tala jarum² yg halus mulus tu. menahan sengal gak ler muka aku kena cucuk² tu. aku rs lebih kurang 6-8 jarum tpacak kat muka aku. pastu 2 jarum kat tgn kanan & kiri. so...ade 10-12 jarum la semuanyer. ms kena cucuk dah ler sengal, pastu kena aliran letrik lg ler sengal. tp aku tahan aje ler. sakit tu kan penawar. hahaha... hampir 20 minit gak la rawatan akupuntur tu. slama tu gak ler muka aku bgegar dek renjatan letrik. hahaha... tp x de kuat mn pun. ala kadar aje :D mak aku wat rawatan coz sakit buah pinggang. aweq aku lak wat rawatan coz migrain. ntah bape byk jarum tpacak kat pale dia :)) hehehe.... lebih kureng rm40 gak la sorang tmasuk ubat. walaupun agak sengal, tp syok buat coz rs lega. sengal sbb jarum tu btul² dia cucuk kat urat²!

cucuk sana... cucuk sini... sengal siot...


No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com