Out There We Are One

Harimau Muda kena kalah

Harimau Muda kena kalah kan
Garuda Tua!

mlm nie final bola sepak. skali lagi pasukan Harimau Muda bakal berdepan dengan musuh ketat dalam & luar padang, Garuda Tua :p memandangkan aku ada kursus 3 hari mulai ari nie, maybe x dpt tgk kot. huhuhu... even bab bola nie aku agak kureng skit (nama player pun x kenal), tp Harimau Muda/Malaya tetap mjadi pojaan hatiku! x kira la korang menang ke kalah ke... x kan sesekali aku bpaling tadah dgn menyokong Garuda Tua tu :)) muahahahaha.... 
actually aku x kisah kalo Malaysia kalah. adat la kan ade menang ade kalah. kalo nak menang aje main sendiri la kan. TAPI kalo dgn INDONesia nie mmg aku harap 100% menang! aku akan keciwa skit kalo kalah dgn negara tak btamadun nie. dah ler Harimau Muda terpaksa naik BARRACUDA coz diancam keselamatan, yg terbaru pesilat Vietnam pun kena tibai? mmg konpem x btamadun diorang nie. x pcaya? jom tgk VT bwh nie....


betul x aku cakap? ntah ape2 ler mentaliti diorang nie. sumenyer nak dtibainyer. bikin malu aje. bodoh x leh diajar. ape pun x blh! abaikan pasal diorang tu. buang ms aje. sempena final bola sepak mlm nie, jom kita layan lagu rasmi Harimau Malaya... abg kpd Harimau Muda :p hehehe... dun wori, coming soon mesti ade lagu utk Harimau Muda lak. hehehe... yg penting Selamanya Sokong Malaysia!


ade bran? hehehe...
aku dah pernah post pasal lagu Selamanya nyanyian Ultras Malaya ft. Altimet, Joe Flizzow & Carleed Khaza. nie. korang leh tgk lirik dia kat post sblm nie [klik sini]. sblm tu sila la donlod mp3 lagu tersebut secara percuma [klik sini]. Harimau Muda Boleh! Malaysia Boleh! (cer korang gugel pasal tagline INDONesia BISA... diorang yg maling :p)
Harimau Muda
klik LIKE kalo suka aku bebel pasal nie :p

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com