Out There We Are One

OKS reply twitter aku!

tetiba aku terpandang salah satu msg dlm inbox email aku. "Coach Ong Kim Swee (@OngKimSwee) replied to one of your Tweets!" jeng jeng jeng.... 


eh... btul la! @OngKimSwee reply twitter aku! @NajibRazak pun liat nak reply komen2 aku kat twitter dia :p maklum ler, komen2 aku agak pedas skit, konpem x layan la kan :D hehehe... lps aku check email, aku try check kat twitter aku lak. saje nak bg sedapkan ati. hihihi....




sah! mmg sah! tidak syak lg! sah OKS reply komen aku kat twitter :)) hahaha... x de idea nak wat entry ape ari nie. tu yg mlalut2 tu :)) tu saje entry aku pd ari nie :p sengal kan ;) mlm nie Harimau akan bdepan dgn Unta. aku mls nak layan, tp aku tetap SOKONG dr jauh. cukup ler jantung aku nak tcabut ms final ari tu :)) actually aku lebih suka layan final aje memandangkan aku agak kurang bminat dgn bola sepak nie. kaki bangku katakan :)) GOODLUCK Harimau! kasi baham la itu Unta. tompok tompok taik Unta. hahahha.... jom layan videk (Video Pendek) mengenai hubungan MALAYsia & INDONesia yg btajuk SatuSidji. renung2kan & selamat beramal :p peace yo!

sila Like jika suka mesej yg dsampaikan dlm videk nie

"They don't respect you, they dont't respect our flag, they don't respect our King and they don't respect your parents. If you allow this to happen then you are cowards. You much teach them what being Malaysian is all about!" - kata2 semangat Ong Kim Swee sebelum Harimau Muda menentang Sang Garuda tempoh hari... 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com