Out There We Are One

UlangTahun Perkahwinan ke 32 Tahun!


30 November 1979... bersatunya dua insan sedang bercinta. hahaha... jiwang pulak ayat aku :p kejap aje ms blalu. pejam celik pejam celik... sudah 32 tahun masa berlalu. dan aku masih celik even bape kali asyik pejam aje :D Alhamdulillah... hari nie UlangTahun Perkahwinan Ayahanda Bonda Yang ke 32 Tahun. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat, dipanjangkan usia, dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah, gembira, ceria, bahagia dsamping anak², menantu² & cucu².
gambar atas diambil ms sedang hangat bcinta. hehehe...  memandangkan mak aku mcm cina skit. aku pun ala² chinese look gak :p maklum ler... ade bau² bugis mmg mcm tu :p ayah aku lak ade bau² jawa skit. tp aku langsung x tau ckp jawa/bugis. paham pun x =)) hahaha....
kalo ikutkan gambar tu berasingan. dgn teknik superimpose, jd ler mcm tu. cuma silap edit tang ketinggian mak aku coz tinggi sbnr adalah pd paras bahu ayah aku aje :))
actually aku & adik² dah celebrate awal anniversary nie ms bday ayah aku [klik sini] yg lalu merangkap tarikh bersara ;) so... memandangkan hari nie kena time keje, x dapek kt org nak cuti pulang ke kg. maklum ler masing² ade komitmen tugas. tepat jam 12mlm aku org ptama sms ayah wish anniversary :p pastu aku sms adik² aku supaya jgn lupa wish. kang ade yg majok :)) sms aje? hahaha... sll org tanya cam tu. ntah ler... mmg sejak azali aku mmg x reti nak call mak ayah aku. tp mmg sll sms la. yg penting sentiasa bhubung walaupun skadar sms aje :p

p/s: nanti aku upload pic ms celebrate tempoh hari....

2 comments:

  1. selamat ulangtahun utk kedua ibu bapa. Moga dipanjangkan umur dan sentiasa dilimpahi kasih sayang anak2... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....syukran;)

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com