Out There We Are One

Alexa Traffic Rank


ehem... ehem... ehem... spt yg korang sume dah tau, smlm dgn rasminye blog aku dah ade domain;) hehehe... best mmg best coz ade 'jenama' sendiri :p cuma yg x bestnyer 'Alexa Traffic Rank' mjunam :| tp x de ler sideh sgt coz ranking pun x sberapa :D 
kedudukan pada 12/12/2011
sblm ada domain, Global Rank aku 5,448,507 & Malaysian Rank aku 22,434. hohoho.... jauh ketinggalan! mmg bjanggut nak kejar blk. nie pun amik ms 3 bulan nak cecah kedudukan yg ke 20ribu++ hingga 5juta++ ntah2 nie pun yg tcorot :)) hihihi....
kedudukan pada 13/12/2011
lps aku ade domain, terus 'No data'. hahahah.... sabo aje ler :p so, utk 3 bln mdatang nie aku kena aktif blogging giler babeng la nampaknyer :D hehehe.... x pe la, pelan2 kayuh. lm2 smpi gak akhirnyer. cuma cpt ngan lmbt aje ler :p tp mmg konpem lmbt la kalo nak kasi turun nilai rank tu :p setakat nie 7 laman terbaik 'Global Rank' adalah...
1. Google
2. Facebook
3. Youtube
4. Yahoo
5. Baidu
6. Wikipedia
7. Blogspot <--- ex aku :p hihihi...
agak2 dr 5juta tu leh x score no.1? hahaha.... x dapek den nolong :D blog aku nie pun lum stabil lg. maksud aku ade something yg aku kena edit terutama yg melibatkan perubahan url lama ke url baru. kalo x konpem problem. ha! sape yg lum daftar blog ke alexa... jom la kite daftar [klik sini]. skureng2nyer kite leh tau kedudukan blog kite dmata dunia :p hehehe....

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com