Out There We Are One

Astro Warna PERCUMA!


memandangkan aku dah 3 bulan lebih x de TV apetah lg astro, elok bebenor kalo dpt tgk TV online. cuma yg jd masalah bl tenet slow tahap siput sedut. hahahah... konpem x best nak layan mende2 online nie. so, sape yg guna tenet yg laju tahap gaban tu, mmg puas ati la kalo tgk online nie. smooth aje. mcm aku nie guna wifi aje... buleh la tahan. cuma kadang2 aje sangkut;) 
sblm tu... credit diberikan kpd Tok Wan Blogger atas inisiatif beliau utk jadikan Astro Warna leh ditonton secara online. klik logo Astro Warna kat atas tu atau [klik sini] utk tgk Astro Warna. actually, bkn channel Astro Warna aje... mcm2 channel leh tgk scara online yg dsediakan oleh blogger bkenaan [klik sini] tapi pastikan line tenet korang berdesup kencang! baru puas tgk online;) kalo x... korang layan aje tv kat umah korang tu :p mcm kes aku nie lain la :)) mmg x de tv kat umah nie =)) hahaha...
lg satu... lupa pulak aku nak pesan. jgn lupa klik iklan kat blog Tok Wan tu. duit yg diorang dpt leh byr bil Astro :)) mmg kite tgk free, tp diorang kena byr tau! hehehe... klik aje pun. bkn susah sgt kan :D
SELAMAT MENONTON SALURAN CERIA ANDA!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com