Out There We Are One

dah dapat cek hampir rm200!

RM196.20... mcm tau2 aje aku tgh kering :p

Alhamdulillah... setelah hampir sbulan aku 'cash-out', akhirnya smpi gak cek yg x sberapa nie ke tgn aku. rezeki hujung thn :p RM196.20! walaupun x byk mn... tp buleh ler utk tampung pbelanjaan aku smpi hjh thn nie. hihihi :D nak tunggu nuffnang & suku sakatnyer, bjanggut ler aku tunggu. hahaha.. jgn mare incik nuffnang :p maybe next year br dpt income kot :D hihihi...
ikutkan ati, aku mls nak cash-out dl coz nak kumpul dl smpi seribu hinggi ke. br syok skit dpt. ntah mcm mn gatai bebenor tgn aku nie p tekan butang cash-out, terus proceed. ingatkan saje2 nak test :D x pe la... leh kumpul lg. tp jenuh ler nak menunggu dpt hasil mcm nie lg :D
dok bantai sembang pasal cek nie lupa lak nak bgtau. cek nie drpd ChurpChurp. korang x tau? aku pun x tau :)) muahahahaa.... acah aje. ChurpChurp nie mcm nuffnang ler. klik aje dpt duit, klik aje dpt duit. tp bkn diri sendiri klik ler. kena org lain klik br leh dpt duit. skali klik dpt 20sen. skit2 lm2 jd bukit tau ;)
klik untuk info selanjutnya...
korang kena rajin promote iklan2 yg disediakan oleh pihak ChurpChurp nie. kalo dpt iklan byk, mmg masyuk ler. tp x guna gak kalo iklan byk x de sape yg klik. satu sen pun x dpt. so, pandai2 korang la mcm mn nak pasang strategi utk menarik org ramai supaya bminat dgn iklan yg korang promote kan tu. lebih kureng keje mcm 'pegawai pemasaran' gak la. kalo ade rezeki, ade ler org bminat. kalo x de, nak wat cam ne kan. redha aje ler.... jgn pasrah lak. pastu usaha lg. tiap2 hari. x kira la kat blog ke kat pesbuk ke, kat ym ke kat mn2 lak asalkan x langgar peraturan yg telah ditetapkan oleh pihak ChurpChurp. kalo x, hangus terus duit korang tu. rugi wooooo.... so, biar lmbt asal selamat. org tamak sll rugi :p hehehe... 
klik untuk info selanjutnya...
selain drpd ChurpChurp, aku layan Says.my gak. fungsi pun lebih kureng mcm ChurpChurp. tp aku lum rs nak cash-out dl Says.my nie. bior ler beranak byk skit duit dlm tu. dah cukup seribu hinggit br aku cash-out. hahhaha... bjanggut aku nak tunggu :p
ChurpChurp mahu pun Says.my nie penting bg blogger spt aku ;) bkn ape... kalo ade side income tetap mcm nie... leh gak wat modal utk beli/byr domain kan kan kan. yg penting kena rajin ler. rajin keje, ade ler side income yg masyuk;)
kalo korang bminat nak side income, leh la join ChurpChurp [klik sini] atau pun Says.my [klik sini]. nak daftar senang aje, hanya melalui facebook/twitter. pastu follow aje step by step. bl dah selesai daftar, start ler promote iklan2 yg diorang bg tu. hehehe.... pakcik kayo! pakcik kayo! pakcik kayo!

2 comments:

  1. tahniah ya... dapat cek dari nuffnang.

    p/s: tahniah ya dah ada domain sendiri... terbaekkkk!

    ReplyDelete
  2. tima kacih :p bkn nuffnang, tp churp². hehehe... nuffnang lmbt lg kot :p nie pun byk nak kena edit link

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com