Out There We Are One

eksiden dihari gaji + bonus


di suatu pagi yg hening.... gedegang!!! kan dah xcden! adoiyai... pg2 dah bikin aku panas aje. tau ler tu jln ko, dah tau nampak aku kuar dl, agak2 la. x leh nak slow ke? sabo aje ler. time gaji masuk, bonus pun dpt... time tu ler xcden. dugaan sungguh.


ms mula2 blanggar tu aku cool lg. x de gelabah mn pun coz aku rs langgar perlahan aje. cuma kesannya boleh tahan la. maybe sbb bgesel... mcm nak tcabut bumper dpn kete aku tu. lampu pun pecah. yg langgar aku seorang pensyarah. tp yg biadapnyer dia leh sound kat aku, "saya dah 30 tahun jadi pensyarah, saya bukan bodoh... bla...bla..bla..." pergh! ape kaitan xcden dgn keje pensyarah? konpius aku. aku pun sound blk la, "encik nak kata saya bodoh ke!". tau pun takut kena sound mcm tu. sia2 jd pensyarah 30 thn kalo biadap mcm nie. mls nak citer pjg, setel balai aje la. walaupun dia yg langgar aku, tp polis tetap salahkan aku coz aku kat spg ms tu. hampeh kan. x pasal2 kena bayar saman rm300! nasib baik ade kabel dlm... leh byr sparuh :p nak dkt sbulan gak kete aku tu tsadai kat bengkel. nak ketuk la, nak spray la, nak tukar sparepart la. sabo aje ler. 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com