Out There We Are One

KJ diserang bertubi² bertalu²

jom follow @Khairy Jamaluddin
eh eh eh... bkn kena tibai ke ape. korang nie suka kan kalo KJ kena attack :)) muahahaha... actually KJ kena attack kat twitter pasal BR1M tu. hehehe.... ape tu BR1M? Bantuan Rakyat 1 Malaysia. KJ dgn relahati cuba explain mengenai BR1M kpd sume followernyer. skali yg btanya soklan btubi² tanpa henti. nasib baik ler KJ nie jenis layan aje. kalo aku la kan... ntah la. mo hilang sabar. ye la... asyik tanya soklan yg sm aje. 
bagaimana kisah bermula....
hampir sejam gak ler KJ nie dok layan soklan² pasal BR1M nie. actually, KJ yg mulakan topik nie. skali kena attack x ingat dunia. hahaha... smpi aku leh tanya KJ dah lunch? hehehe....
sbb dia bz, x layan pun aku :( sob sob sob
sian gak aku tgk mamat nie dok layan ptanyaan org. aku yg naik penat tgk :)) hahaha... pastu skali lg aku post kat twitter. kot² leh kurengkan beban KJ nak layan soklan² yg sm berulang kali :p skadar mbantu. x lebih x kureng....
skali dgn MOF aku tag :))
x pasti la kalo ape yg aku buat nie dpt mbantu mereka² mencari info pasal BR1M nie. info yg aku bg tu pun skadar kenyataan akhbar mengenai BR1M nie. skureng²nyer ade ler sdikit maklumat sbg rujukan. yg MOF tu nie pun satu gak, diam aje. tolong ler bg respon skali. smpi KJ pun sound MOF. hahahaha...
takkan diam je :))
hahahaha =)) kan KJ dah marah. cool KJ. muka ganas hati kena lembut OK. namo marah² :p hehehehe... nak wat cam ne, MOF x nak tolong. tpaksa ler mintak tolong ngan BIGBOSS lak. hehehehe...
Boss :p
hehehe... lawak sungguh KJ nie. sian pun ade. tp nak wat cam ne. bkn senang nak jd ahli politik nie. kalo x layan dkatakan sombong. tlebih layan sendiri penat. aku yg tgk pun jd penat. hahahaa...
MOF! sila take over :))
 korang leh tgk info pasal BR1M kat web MOF [klik sini]

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com