Out There We Are One

Kursus Kahwin

kursus kahwin di Putrajaya
"Saya us nazri, u/setia kursus kahwin (pkpu). Jd tak nak ikut kursus hjg mggu ni (10&11/12/11) bertempat di jakim. Pendaftaran bermula pkl 1-1.30 ptg hari sabtu."
tkezut aku dpt sms drpd someone yg aku x kenal. rupa2nye urusetia kursus kahwin yg aku daftar tempoh hari. memandangkan majlis aku pun tinggal lebih kurang 7 bulan aje lg, so...dah sesuai sgt la utk aku amik kursus kawen nie. actually, aku dah 2x amik kursus. 1st time kat Masjid Wilayah KL, 2nd time kat Masjid Shah Alam. nie kali ke3 aku amik kursus kawen. kalo ikutkan kat Majid Putrajaya, tapi ditukar ke pejabat JAKIM di Auditorium Parcel D. sblm nie aku g sorang2. maklum ler time single ms tu. skrg dah couple, aku g skali lg...tp bkn sorang2 la. sudah bteman. hehehe....
senarai peserta kursus kahwin pada minggu nie :p
slps urusetia kontek, aku check kat website, konpem aku & pasangan aku sudah didaftarkan. Alhamdulillah! akhirnya.... jeng jeng jeng. seram nie! hahahaha... kursus aje pun, bkn akad nikah lg :p ade lg seminggu aje lg. nak prepare ape ek? hehehe.... yg penting standby ongkosnye rm160! so... sape2 yg nak daftar kursus kahwin kat putrajaya, leh daftar kat pkpu [klik sini]. lokasi Masjid Putra & Auditorium Parcel D... depend pd tarikh. leh check kat website tu. 7 hari lg nak kursus... 7 bulan lg nak nikah! oh yeah!
kursus kahwin nie tmasuk dlm kategori syarat kursus 7 hari kat opis x? hahaha...

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com