Out There We Are One

Maaduu: Drama Korea Online


Maaduu.com adalah saluran Premium TV Korea. Terdapat pelbagai koleksi drama korea, video klip korea dan sgalanya bkaitan dengan korea. semuanya adalah PERCUMA & sah dari segi undang2. so, penonton boleh layan drama korea bila2 masa & dmana2 saja. pendaftaran pun percuma. sape yg fanatik giler dgn citer2 korea nie, mmg inilah port paling sesuai utk layan citer korea yg best2. Maaduu nie berasal drpd pkataan madu atau dlm bahasa pjajah... honey :p tp maybe nak komersil skit... jd ler Maaduu :))


kalo tgk kat screenshot atas nie... tu ler interface maaduu. ade 4 part. part ptama kategori citer korea. part kedua lak, jenis2 drama korea, muzik video korea dsb. part ketiga tu, episod2 drama korea yg dpilih. part keempat tu... video drama korea pilihan korang. slain leh tgk online, korang leh donlod gak. tp kena ade software lain la. kalo tgk pic atas tu... korang akan pasan ade mende pelik iaitu Download This Video (RP) & Download Video from this page (IDM). tu ler software utk download sgala video bagai yg ade dlm youtube mahu pun mn2 dlm tenet. aku cadangkan guna RP aje coz mmg percuma. IDM tu kena beli. tp kalo ade crack... buleh saje ;) aku guna dua2 skali. tp stakat nie performance....RP lg best :p tpulang pd selera masing2 k.


better korang register dl. klik aje [free sign up] utk daftar percuma. bkn bayar pun. free aje. lps daftar dah leh terus login tanpa perlu nak aktivate bagai. hehehe.... 


bl dah selesai daftar, korang leh login & layan citer korea smpi muntah :)) skali dah tjebak, susah nak bhenti :p hehehe...sblm citer start, ade iklan skit. maklum ler... nak support mende nie bkn free kan :p kena ade penaja iklan berbayar :D hihihi...


lupa lak nak bgtau. sume citer korea nie ade 4 sarikata. omputih, melayu, cina, indon ;) tamil maybe coming soon kot :p hehehe :D so... sape yg fanatik citer korea nie, sila ke website maaduu [klik sini]. lps tu mcm yg aku ckp td, korang layan la smpi muntah! kalo nak download sume ce citer korea tu, guna ler RealPlayerDownloader [klik sini]. aku download smpi 10 drama...tp ms tu aku guna unifi member aku la. laju giler =)) skrg guna wifi... leh tahan laju gak :p

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com