Out There We Are One

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com


Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


fuh! pencarian blogger aktif tu..... aku pun x pasti sm ade aku nie dlm kategori blogger aktif ke x? hehehe... tapi blum cuba blum tau kan :-j bulih bah kalo kau :)) dah lm x blk kg 'bini' kat sabah nie ;) hehehe.... OK! pasal contest segmen nie ek? pape hal jom terjah syarat2 yg dberikan sm ade aku layak ke tidak :p


1. terbuka kepada semua blogger
kalo aku ade blog nie dah kira blogger kan :)) hahahaha....
2. buat entry bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com
cer tgk atas tu.... sm x tajuk yg dkehendaki? sm kan? sm kan? sm kan?
3. sila copy coding segmen ini dah masukkan ke dalam entry tersebut
nampak banner atas tu... tu la dia :)) hahaha...
4. war2kan tentang penyertaan anda kepada pengunjung2 blog anda
sape yg kunjung blog aku akan ku terjah :)) kat pesbuk pun dah update :p
5. blog anda wajib ada kotak jerit supaya senang nak tinggalkan jejak
cer korang jerit kat kotak tepi blog aku nie jap :))
6. anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking
hari2 aku update blog :p blogwalking x de ler hari2 tapi kira rajin la gak :D
7. setelah siap, letakkan url entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini
tunggu aku siapkan entri nie br leh letak url entri sini kat komen entri sana :p hehehe...

7 syarat sumenyer! i like no.7 :p my lucky number :D tu aje la serba sedikit bebelan aku pasal contest segmen yg dianjurkan oleh blogger mialiana yg dikenali sejak zaman dRbuku :p hihihi... kepada pengunjung2 yg terjah blog aku nie, jom la pakat2 join contest segmen nie. bkn kena bayar pun. kalo bayar skali pun... leh claim blk kat blogger mialiana.com :)) hahahaha... gurau aje :p klik banner kat atas utk join atau [klik sini]
tarikh tutup penyertaan pada 31.12.2011 jam 11.59 malam. so, penyertaan aku pada 30.12.2011 jam 11.59 malam. hahaa... shari sebelum expired :p saje aje buat last minute :D awal2 x suspen sgt :p adios amigos!
update terkini! tsenarai dlm group 21 bersama bloggers cik pjaz, nur atira & eiqa azra ;) seekor kumbang dikelilingi 3 kuntum bunga :p hihihi....

2 comments:

  1. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-104 yang join... :)

    ReplyDelete
  2. tQ mia ;) sori pasal salah sebut contest :p hihihi...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com