Out There We Are One

5S & follower ke 100

actually aku x de idea nak bebel ape mlm nie :)) wakaka... maybe sbb penat yg amat coz br lps kemas opis. maklum ler, diorang nak buat 5S. ikutkan ati aku, nak aje aku bungkus skali bangunan opis tu buang dlm tong sampah =)) hehehe... penat tau x :p mmmm.... ape tu 5S? aku malas nak explain.... korang baca sendiri k ;) hehehe....
dah paham kan? yg x pernah kena tu... selamat ler. yg bakal kena pun selamat la korang nanti :)) muahahaha.... sume nak ikut style jepun. tapi yg orang atasan x nak pulak ikut style BOSS jepun yg g opis naik bas tu :D hihihi.... OK la.... stop citer pasal 5S coz mata aku automatik jd ngantuk bl dgr 5S nie :D meh citer pasal follower blog aku yg ke 100... jeng jeng jeng


spt biasa bl aku bosan sorang2 dlm bilik aku suka lepak kat FiBox Chat, tmpt bkumpulnyer kebanyakkan blogger2s mcm aku nie. memandangkan aku x de idea nak bebel ape kat blog mlm nie, aku pun nak wat n3 pasal follower ke 100 coz time tu br ade 99 follower :D hahaha....x smpi sminit dua, datang la sorang cewek nie dgn laungannya "dodol sy datang". wakaka.... itu ler follower yg ke 100 iaitu blogger MiszNadea :-j tima kacih ler coz sudi terjah blog yg x sberapa nie. hihihi...


aku pun terjah blk blog nadea nie... skali dah 1248 follower! pergh! malu aku wei! aku br 100 follower aje pun :)) terbaek dr ladang! tp x tau la ladang mn :)) btw, susun atur blog agak kreatif, kemas & tidak semak mata memandang. mcm br lps 5S lak aku tgk :)) wakaka...


amacam? cantek x blog nadea nie? tp aku x pasti la cewek nie cantek ke x :)) wakaka.... ya ampun! gurau2 aje k ;) hehehe... aku pasan kat blog dia ada tertulis DjNadea. slain tu ade gak radio RileksFM. adakah DjNadea seorang Dj di RileksFM? jeng jeng jeng.... aku pun x tau sbnrnyer. main tembak aje nie. tp kalo btul.... NAK TUJU LAGU BULEH? wakaka =)) tu saje bebelan aku pd mlm nie. kalo boring jgn baca (walaupun dah abis baca pun....) muahahaha....

4 comments:

  1. hehe..wah maseh ea.. nice entry..amboii... tak cantik la nad.. hehe :P aah nad dj kat rileksfm :D

    ReplyDelete
  2. x cantek pada pandangan manusia, asalkan cantek pada pandangan yg maha Esa ;) buleh tuju lagu? wakaka...

    ReplyDelete
  3. layan je .... tahniah ye utk 100 follower.

    ReplyDelete
  4. layan je .... tahniah ye utk 100 follower.

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com