Out There We Are One

Astro dihentikan siaran percuma!


sblm nie aku pernah post entry [klik sini] pasal TV Online kat fanpage aku. berdasarkan info di atas, maka tamatlah sudah tayangan percuma bagi siaran Astro. huhuhu... sabo aje ler. nak buat cam ne kan. kena akur pada arahan. kalo x, saman menyaman la nampaknye antara pihak Astro dgn pihak Crew Fathi :-ss slain drpd Astro, lain2 siaran masih lg boleh ditonton secara online. so... kpd yg br bcadang2 nak layan Astro kat fanpage aku tu... minta maaf bebanyak ek. diluar bidang kuasa aku :p layan aje mn yg ade tu kalo sudi :D hihihi... itu saje pengumuman penting pd mlm nie. skian, terima kasih :D ciput aje entry aku kali nie :)) hahaha....

update: Astro dah leh on ;) harap² kekal smpi bl² :p

2 comments:

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com