Out There We Are One

Bloglist Monster RAWR


KIERA ZAINAL? aku x kenal pun :)) hahaha... aku join nie coz telah diTAG oleh MIA LIANA ;) hehehe... memandangkan aku x kenal sgt dgn KIERA ZAINAL, aku pun x tau nak tulis ape pasal dia dlm blog nie :D serius x tau nak tulis ape :)) maybe nak bg komen ikhlas skit kot ;) bunyi kat blog x de butang stop ke? hahahaha :)) puas aku cr butang stop coz tgh syok layan lagu dlm lappy aku nie tetiba kuar lg bunyi tambahan yg muncul ntah dr mn :p rupa2nye dr blog KIERA ZAINAL :p jgn mare ek ;) salam perkenalan dari d0d0l :D
sblm aku stop bceloteh, aku nak tag 3 org bloggers utk join segmen nie ;) cik muda, sara & iemah :p ade masa lebih kureng 18 hari lg. so, sempat sape2 slain drpd yg aku tag utk join segmen nie :D

4 comments:

  1. thanks for join. uppss sori pasal lagu. baru taruk sebab request dari org. so malas nak pikir button pause stop ke. akan diperbaiki. do enjoy read my blog :)

    ReplyDelete
  2. no heart feeling tau. hahaha....

    ReplyDelete
  3. jalan jalan intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 123. hee. nice no kan kannn. hee. buatla review ke, hadiah ke. (haha. sempat lagi tu)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete
  4. 123 ABC apa nak jadi Alif Ba Ta ABC :)) wakaka....

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com