Out There We Are One

Jom Cari Blogger Setempat


last minute dpt tau pasal segmen nie;) lebih kureng 3 jam lg sblm expired :p hehehe.... aku dpt tau pasal segmen nie pun ms terjah blog cikpjaz :)) so.... harap2 penyertaan diterima lg la :D hihihi...
Hasrul Hassan? mmmm.... mmg x kenal pun :)) btw, slmt bkenalan x_x maklum ler... dunia blogging slagi x blogwalking, slagi tu ler x kenal blogger2s skalian alam. terjah dl br kenal, bkn kenal dl br terjah :D berbalik kpd segmen nie "Jom Cari Blogger Setempat", jom kite imbas skit syarat2 yg ditetapkan oleh blogger HH nie ;)

  • buat satu N3 dgn tajuk: Jom Cari Blogger Setempat - setel
  • letakkan banner dan link kpd N3 ini. - setel
  • tulis dlm N3 perkara2 berikut: nama, umur, url blog dan lokasi - refer kat bwh
  • tinggalkan url entri di ruangan komen. - setel
  • jadilah follower blog sbg tanda sokongan - setel
  • nama? panggil aje d0d0l
    umurr? lebih kureng 23 tahun (sila terbalikkan angka tu :p) hahahaha...
    url blog? http://www.d0d0l.com (br aje sbulan lebih beli domain nie...)
    lokasi? pusat pentadbiran kerajaan persekutuan ;) tau kan kat mn tu :D hihihi....

    aku rs tu aje la stakat nie. sape2 yg TERterjah blog aku & TERnampak segmen nie, sempat lg korang nak join.  3 jam aje lg. hihihi....

    6 comments:

    1. Dari segmen yg sama, saya dari bangi ☺☺

      ReplyDelete
    2. Hai..
      Saya dari segmen yg sama
      dari Cheras..
      Dah Follow..:)

      ReplyDelete
    3. salam kenal. dah follow awak.

      singgah dari segmen cari blogger setempat. saya dari perak.

      jemput ke blog saya.

      http://mohdnaser.blogspot.com

      ReplyDelete

    Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com