Out There We Are One

Kotak Iklan Percuma

sejak kebelakangan ini aku tgk ramai pulak yg rajin promote iklan biz kat kotak iklan percuma yg aku sediakan dlm blog. untuk pengetahuan sesape saje yg baca blog aku nie, tujuan asal aku letak kotak iklan percuma tu adalah utk bloggers² promosikan blog masing², bkn promosi biz masing². sbb tu ianya PERCUMA. kalo sume kotak penuh dgn iklan biz, tertutup la peluang bloggers² nak promote blog diorang. lg pun aku wat pun bkn sbb nak income. x de income pun kalo bloggers² promote blog diorang tu. saling mbantu sesama bloggers ;)
x de ler marah :p cuma... bg la peluang bloggers² utk promote blog kesayangan diorang dlm blog aku nie :D i follow u follow we follow :)) hehehe... nak promote biz? maybe blum masanye kot :D tunggu la kot² aku nak buat iklan berbayar sbulan 5 hinggit khas utk biz shj aje ke :p hehehe... sblm jam 12 mlm nie aku akan delete iklan² biz mcm kat bwh nie :p no heart feeling OK :p

Iklan Biz dilarang sama sekali sebab PERCUMA kan :p

4 comments:

  1. dh ltk tp aku x de banner..so howw??

    ReplyDelete
  2. x reti2 nak buat banner sendiri ke :))

    ReplyDelete
  3. ko remove blik aku punye tuh..aku buat baru..bole?? :D

    ReplyDelete
  4. cepat... aku tunggu;) ko tepek muka ko pun ok gak :)) hahaha...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com